Gènius - Biblioteca Virtual

Article detail

Article Article

El Rei Lleó
El Rei Lleó

Imatge de la nova pel·lícula

Average (0 Votes)

Segur que si et pregunten per la pel·lícula  "El Rei Lleó" sabràs a quina es refereixen. L'hauràs vist moltes vegades, a l'igual que  les dues aventures que van aparèixer  més tard; El Rey León 2: El orgullo i El Rey León 3: Hakuna Matata. Però potser el que no sabràs  és que l'any 2019 fa, ni més ni menys, que 25 anys que es va estrenar. Has llegit bé: 25 anys!.

25 és un número com per celebrar-lo, així que l'equip de Disney va decidir fer un remake, és a dir, una nova versió de la pel·lícula, però aquest cop amb personatges reals i no dibuixats. El dia 19 de juliol està prevista la seva estrena als cinemes.

Et recordes de l'argument, la història que s'explica a la pel·lícula?

En Simba, un jove cadell de lleó, que viu feliç amb els seus pares, els reis Mufasa i Sarabia. És el successor al tro, però el seu oncle, en Scar, molt ambiciós i despietat,  no ho vol així: es pensa que li pertoca només a ell. Amb ajuda de les hienes, els seus sequaços, posa una trampa al Mufasa i al Simba, aconseguint matar al primer i desfer-se del pobre Simba, que es culpa de la mort del seu pare.  Simba marxa del regne i en la seva fugida coneix al Timon i al Pumbaa, que l'adopten i el protegeixen. Anys més tard, ja adult, Simba torna al regne, que en mans del seu oncle és un absolut caos, i lluita per recuperar el tro.

Ara 3 curiositats que de ben segur t'agradarà saber per ampliar la teva cultureta.

  • Els dibuixants de la pel·lícula van treballar amb lleons reals i d'altres animals de la selva per estudiar la seva anatomia i els seus comportament i moviments i així reproduir-los de la manera més fidel possible.
  • És la primera pel·lícula de Disney que es va doblar al zulu per la seva estrena a l'Àfrica
  • L'escena de l'estampida van trigar en realitzar-la 3 anys per la seva dificultat

I per impressionar-te una mica, pots mirar aquest vídeo en què es comparen algunes escenes del rei lleó en dibuixos animats i el que s'estrena enguany amb personatges reals.

Source: Xarxa de Biblioteques Municipal