News

Enlaira't amb el Saló Internacional del Còmic
Enlaira't amb el Saló Internacional del Còmic

Author: Jaime Calderón

El Saló Internacional del Còmic de Barcelona celebra aquest any la 35a edició, que tindrà lloc del 30 de març al 2 d'abril a la Fira Barcelona Montjuïc, i que dedicarà la seva atenció a la presència de l'aviació al còmic com a tema principal.

Aquesta edició té un cop més un espai on es fan activitats adreçades als nens. Les dirigeixen un equip de monitors/es i estan pensades per a nens entre 3 i 9 anys. Allà es desenvoluparan manualitats de tota mena i activitats lúdiques diverses. Exposicions destacades són les dedicades a Lucky Luke i als 100 anys del TBO i els diferents tallers que treballen les tècniques del còmic i en alguns casos fan demostracions d'impressores en 3D.

El certamen, organitzat per FICOMIC, comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacionals i estrangers, així com tallers de còmic, classes magistrals, presentacions de pel·lícules relacionades amb la historieta, conferències i un espai amb diversos youtubers. Nintendo disposarà d'un gran espai on presentar la seva nova màquina: Nintendo Switch.

Amb el carnet de biblioteques , tindràs un descompte en adquirir les entrades d'un dia.

Enlaira't amb el Saló i disfruta dels còmics.

30/03/2017 12:54h