Novelty Novelty

Mi niño come sano

Mi niño come sano

Fernández Martínez, Odile

Madrid : Ediciones Urano, diciembre 2018

Una obra que aborda un dels temes que més interessa a moltes famílies: l'alimentació infantil. Inclou informació teòrica i pràctica, així com saludables receptes.

Tots volem que els nostres fills creixin forts i sans, però en el tema del menjar els dubtes estan a l'ordre del dia. Com orientar-se entre tanta informació contradictòria? Què fer quan els nens «mengen malament»? Com assegurar als nens una nutrició sana, natural i feliç? 

Avui sabem que una dieta adequada en l'embaràs i els primers anys té gran influència en el benestar, el desenvolupament cognitiu i l'absència de malalties durant la resta de la vida.

Basant-se en estudis científics i en la seva experiència com a mare, Odile Fernández ofereix detallada informació sobre els aliments més adequats per als infants i les seves propietats, posant l'accent en la lactància materna i en els productes frescos i mediterranis. També comparteix amb els lectors el Baby Led weaning (alimentació regulada pel nadó), un mètode nou perquè els més menuts aprenguin a menjar de tot de forma respectuosa i divertida.

 Una obra pràctica i documentada, amb riques receptes. Escrit per Odile Fernández, metge de família, amb la col·laboració de Heva Hernández.

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals 

19/06/2019