Fica't a la cuina amb l'alvocat

L’alvocat es menja, principalment cru, sol o acompanyat, però també en gelats, cremes.  És molt apreciat el seu oli.

Torrada d'alvocat i tomàquet

Quins ingredients necessites? Pa, 1 alvocat, 1 tomàquet madur, oli i sal 

Quins estris? Una taula de tallar, un ganivet, una cullera gran, una forquilla, dos plats i una torradora

Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes un ganivet.

És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil

Comencem?

  1. Talla el pa en llenques o fes servir pa ja tallat.
  2. Parteix longitudinalment l’alvocat amb un ganivet 
  3. Treu l’os amb ajuda de la cullera
  4. També amb ajuda de la cullera treu la polpa de l’alvocat, posa-la en un plat i aixafa-la amb la forquilla. La massa que resulta la pots col·locar sobre el pa.
  5. Talla el tomàquet en rodanxes fines i les posa-les al pa sobre l’ advocat.
  6. I perer acabar, pots ficar un rajolí d’oli per sobre.

Variacions  Li pots posar també una mica de pernil de país o  fruits secs o un formatge que t’agradi. També pots prescindir del pa i menjar-te la barreja com a amanida.

Ves a l'especial de les fruites i de les verdures

Creation date: 18/03/2021 Last updated: 22/03/2021