New arrivals

 • El Libro de la lactancia : lo que las madres y la ciencia nos han enseñado sobre la lactancia

  El Libro de la lactancia

  Paricio, José María

  Barcelona : Vergara, septiembre de 2020

  El llibre sobre la lactància materna d'un dels referents mundials en el seu camp.

  El doctor José María Paricio comparteix, en aquest llibre, els coneixements sobre aspectes científics, tècnics, emocionals, socials, culturals i històrics de la lactància, plasmant tant el publicat en l'àmbit de la ciència i la medicina com el que s'ha après en la seva experiència professional , de més de quaranta anys, de tracte amb mares i nadons.

  Amb un estil divulgatiu i amè, comprensible i útil per a tots -des mares i famílies fins professionals--, l'autor aborda qüestions clau per a comprendre la riquesa de la lactància: la seva apassionant història, el funcionament de el pit matern, la composició i propietats de la llet, les tècniques per alletar apreses de les dones, la influència de la misogínia en la cultura de la lactància i en els models sanitaris d'assistència materna-infantil, les dificultats i problemes mèdics i sociolaborals, els falsos problemes, les males solucions i falses creences , els efectes de la tecnificació i la medicalització, els reptes que es plantegen a l'alletar en una societat complexa i la rica cultura artística i narrativa generada al voltant de la lactància.

  04/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Dulces sueños para niños despiertos : guía práctica del sueño infantil

  Dulces sueños para niños despiertos :

  Traver, Sara

  Barcelona : Vergara, septiembre de 2020

  Una guia imprescindible, escrita per una de les referents en son infantil del nostre país, per tal d’elaborar el pla de son més adequat per al teu fill. 

  Si les nits de la teva família s'han convertit en un moment de malson, si fa temps que vas oblidar el que significa descansar, si sents que estàs fent un esforç enorme per a aconseguir millorar el somni del teu fill i, tot i així, els desvetllaments s'han convertit en el vostre dia a dia, segueix llegint... Aquest llibre és una guia completa que t'ajudarà, pas a pas, a resoldre els vostres problemes de son, a identificar les situacions pròpies i externes que poden estar afectant i, sobretot , a posar-los solució. 

  Des de la calma i l'empatia i atenent sempre a les teves necessitats, així com a les del teu fill, trobaràs una estructura totalment pràctica, amb la qual podràs establir el punt de partida i abordar des dels canvis bàsics necessaris (ajustar horaris, treballar falques, ordenar migdiades i nits) fins a la millor manera d'acompanyar al teu fill mentre aprèn a dormir de manera autònoma . En finalitzar el llibre, hauràs recopilat tota la informació necessària per a poder definir el teu propi «pla de son» i posar-te mans a l'obra. 

  Les teves nits són a punt de canviar per sempre!
   

  09/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Ana y Bruno

  Ana y Bruno

  [Madrid] : Premium, cop. 2018

  Ana i els seus amics, que són un grup de divertits personatges fantàstics, escapen d'una clínica psiquiàtrica, busquen al seu pare i junts volen salvar a la seva mare.

  Mira la pel·lícula a la Biblioteca Digital

  01/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Astérix. El secreto de la poción mágica

  Astérix. El secreto de la poción mágica

  [Madrid] : Karma Films, [2019]

  Amb Astèrix i Obèlix al seu costat, Panoràmix buscarà per tota la Gàlia el seu sucessor. Serà una persona molt important ja que d'ell dependrà el futur del seu poble al rebre el secret de la poció màgica.

  Mira la pel·licula a la Biblioteca Digital

   

  02/02/2021
  Average (0 Votes)
 • Nosaltres abans i després

  Nosaltres abans i després

  Iacopelli, Jennifer

  Barcelona : Lluna Roja, juliol de 2020

  Després d'un any recuperant-se d'una operació de columna que va poder deixar-la paralítica, l'Audrey Lee rep la notícia que formarà part de l'equip de gimnàstica que representarà als Estats Units en els Jocs Olímpics. A més, ho farà al costat de la seva millor amiga, com havien somiat des de petites.
  Però durant el procés de preparació saltarà dins de l'equip la notícia d'un vergonyós escàndol que el partirà en dos. Audrey es posarà del costat de la companya que ha estat víctima del tràgic succés, però no totes les gimnastes faran el mateix.

  Agafa'l a la Biblioteca Digital

  19/12/2020
  Average (0 Votes)
 • Dulce como un pepinillo, limpio como un cerdito

  Dulce como un pepinillo, limpio como un cerdito

  MacCullers, Carson,

  Madrid : Siruela, [2020]

  Edició bilingüe d’un recull de poemes d’una de les grans autores americanes del segle XX, Carson McCullers. En els vint poemes que recull  aquesta edició, l’autora presenta de forma emotiva una mirada plena d’innocència i alegria dels petits de la casa, així com la capacitat per qüestionar allò que els adults donem per fet. El llibre gaudeix de les delicades i divertides il·lustracions de Rolf Gérard, aconseguint captat l’essència que l’autora evoca en els seus versos.

  19/12/2020
  Average (0 Votes)
 • La vuelta al mundo de unas zapatillas de deporte

  La Vuelta al mundo de unas zapatillas de deporte

  Korn, Wolfgang

  [Madrid] : Siruela, [2020]

  Primer va ser la volta al món d’un polar vermell  i ara a partir d’una emocionant història d’intriga descobrirem com són els mètodes de producció i la complexa estructura del comerç internacional i ens endinsarem en el fenomen de la globalització.  Un cop finalitzat la marató de la seva ciutat, en Werner, un experimentat periodista, troba un parell de sabatilles d’esport tacades de sang. De qui eren aquestes sabatilles? Per què les va deixar? ,... Werner decideix investigar i comença per les sabatilles alemanyes de marca. Això el conduirà a la Xina, on descobrirà la lucrativa industria de les falsificacions, per arribar a Adís Abeba, capital d’Etiòpia, allí coneixerà la terrible situació dels treballadors del calçat.

  19/12/2020
  Average (0 Votes)
 • Mi abuelo tenía un hotel

  Mi abuelo tenía un hotel

  Nesquens, Daniel

  Madrid : Anaya, abril 2020

  XVII Premio Anaya de Literatura Infantil y Juvenil, 2020

  En un hotel passen coses de tot tipus. Però l’hotel Eloísa, a més a més té un magnetisme especial per atreure hostes molt singulars: homes, dones nens i nenes aniran allotjant-se en aquest sorprenent hotel. Des d’un home disfressat de salsitxa, a un distingit cavaller disposat a llogar totes les habitacions una per a cada nit. Aquí trobaràs una guia de lectura

  Agafa'l a la Biblioteca Digital

  19/12/2020
  Average (0 Votes)
 • 150 enigmas y juegos de historia para viajar en el tiempo

  150 enigmas y juegos de historia para viajar en el tiempo

  Capó Dolz, Miquel

  Barcelona : Montena, julio de 2020

  Aprèn història jugant i resolent els 150 enigmes que et proposa aquest llibre. Viatjaràs en el temps i et trencaràs el cap resolent els jeroglífics egipcis, o potser t’agradarà més viatjar a l’edat mitjana? Aquest llibre et dona l’oportunitat d’oblidar-te del rellotge i resoldre els diferents trencaclosques al llarg de la història de la humanitat. Estàs preparant per començar?

  17/12/2020
  Average (0 Votes)
 • La hija del huracán

  La Hija del huracán

  Callender, Kacen

  [Barcelona] : Kakao Books, abril de 2020

  Caroline té dotze anys i va néixer mentre un huracà colpejava la seva petita illa en el Carib, que allí es considera de mala sort. Però a la Caroline  això no li importa, perquè la majoria de gent ja l’odia per ser com és: massa petita, massa negra i massa llesta per a ells. La Caroline només vol trobar a la seva mare, que va desaparèixer un matí sense dir res i els va abandonar al seu pare i a ella. Un dia arribarà una nova nena a la seva escola i amb ella la Caroline trobarà una aliada, perquè la Kalinda pot veure les coses que ningú més veu.

  Llegeix el primer capítol.

  Agafa'l a Biblio Digital

  17/12/2020
  Average (0 Votes)