Gènius - Biblioteca Virtual

Agenda

Agenda Agenda

Qué quieres hacer hoy? Elige entre todas las actividades que te ofrecen las bibliotecas públicas de la demarcación de Barcelona: horas del cuento, clubs de lectura, presentaciones de libros, encuentros con autores, exposiciones, conciertos...
 
Propuestas de todo tipo para tí y tu familia: escoge la tuya!

Buscador de actividades Buscador de actividades
Activitats virtuals Activitats virtuals

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals et proposem un seguit de propostes virtuals perquè aquests dies de confinament et siguin més amens i aprofitables. Tallers, contes, narracions i altres activitats perquè continuïs sentint les biblioteques i bibliobusos tan a prop teu com sempre. 
 
A l'apartat d' agenda i a les xarxes socials sota l'etiqueta #JoEmQuedoaCasaXBM trobaràs moltes altres propostes que les biblioteques municipals han preparat per a tu. 
 

L'hora del bibliobús

 

L'hora del bibliobús

Vols que t'expliquem contes sense moure't de casa? Cada dimarts i dijous podràs escoltar una narració que et porta el bibliobús acompanyat de diverses narradores. Aquestes activitats es poden seguir pel canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

El calendari de les properes narracions és:

  • 26 de maig a les 17 h: “El mico i la tortuga”, amb Marta Esmarats.
  • 28 de maig a les 11 h: “Un viatge de contes”, amb Mònica Torra.
  • 2 de juny a les 17 h: “Contes per fer-se un tip de riure”, amb Clara Gavaldà.
  • 4 de juny a les 11 h: “B.O.M. Bruixes, Ogres i Monstres”, amb Mon Mas.
  • 9 de juny a les 17 h: “Sota les onades”, amb Mon Mas.
  • 11 de juny a les 11 h: “A l’aventuraaaa!”, amb Clara Gavaldà.

 

CommeHora: Centenari naixement Gianni Rodari

 

Centenari del naixement Gianni Rodari

Gianni Rodari (1920-1980) va ser un escriptor i pedagog italià reconegut a tot el món com a un dels pares de la creativitat moderna, en haver sistematitzat el procés creatiu.

L'aniversari del seu naixement és el moment idoni per recordar la seva tasca com a mestre i per fer-nos ressò de les tècniques de creativitat que emprava a les seves classes. La imaginació, els jocs amb paraules, el valor de l'error, l'increïble binomi fantàstic per a crear històries... tot un llegat adreçat a fomentar la creativitat unida amb el gaudi.

La Xarxa de Biblioteques Municipals han programat un gran nombre de propostes divulgatives pel públic infantil i familiar amb la finalitat de recordar al maestre de la creativitat, Rodari. Aquestes xerrades es faran a través de la plataforma Zoom.

 

 

Programació d'activitats:

Dia 30 de maig a les 11 h Taller "Com contar un conte: Fins a on saps contar?". A càrrec de David Anguera, cantant i actor a “Peter Pan”, “ Bon Nadal Mr.Scrooge i “la Rambla de les Floristes” entre moltes altres, expert en versificació ens ensenya dicció i com hem de dir el vers de forma natural.

Taller d’expressió oral per narrar contes de manera emocionant

"Gianni Rodari va escriure els contes més estrafolaris, divertits i enginyosos que mai s'han escrit. Però... com s'explica un conte? Treu el narrador que portes dins! Coneixeràs com es domina el fraseig, el ritme, les veus dels personatges, l'emoció, l'expectativa... mentre descobreixes l'increïble món de Gianni Rodari".

Destinataris: Públic familiar amb infants a partir de 8 anys. Places exhaurides!!!

Dia 6 de juny a les 11 h Taller "Poesia que fa fort!. Taller de vers i dicció". A càrrec de David Anguera, cantant i actor a “Peter Pan”, “ Bon Nadal Mr.Scrooge i “la Rambla de les Floristes” entre moltes altres, expert en versificació ens ensenya dicció i com hem de dir el vers de forma natural.

Taller per gaudir de la poesía. Amb en Gianni Rodari, jugarem amb les paraules i aprendrem a recitar de manera clara i entenedora els seus poemes.

Destinataris: Públic familiar amb infants a partir de 8 anys

Formulari d'inscripció. Les places són limitades!!!

Destacamos Destacamos