Cooking

A l’estiu molts pobles i ciutats celebren revetlles i festes majors! Tothom treu les taules i cadires al carrer per fer sopars de germanor! Aprofita aquests moments per lluir les teves coques d’estiu, deixaràs a tothom ben sorprès! Si no n’has fet mai cap o no saps la recepta, no pateixis! T’expliquem com fer-ho pas a pas, veuràs que bé t’ho passaràs! I a més, sorprendràs a tothom!

 

2 planxes de pasta de full

1 rajola de xocolata de cobertura

80ml de nata per muntar

100gr de pinyons

Una mica de sucre

1 ou

Preparació

 

 

1.- Talla la rajola de xocolata a trossets petits.

2.- Escalfa la nata per muntar amb la xocolata sense deixar de remenar, fins que
estigui ben fosa la barreja.

3.- Estira la planxa de pasta de full sobre la safata del forn (punxa-la perquè no
surtin bombolles).

4.- Unta la xocolata a sobre.

5.- Posa l’altra planxa de pasta de full sobre la xocolata (recorda’t de punxar la
planxa).

6.- Tanca amb els dits els voltants de la coca.

7.- Bat l’ou i pinta la coca.

8.- Posa els pinyons i el sucre per sobre.

9.- Escalfa el forn a 180ºC, durant 15 minuts o bé fins que estigui ben torradeta

 

Descarrega't aquí la imatge de la recepta sencera

Ves a l'especial d'estiu

Ves a Gènius