Noticia Noticia

Un any ple de lectures
Un any ple de lectures

Vols saber quins són els contes, llibres i còmics més llegits i els DVD més vistos a les nostres biblioteques de la Xarxa durant el 2018? Doncs ja pots consultar el rànquing dels més prestats. 

Per exemple, entre els més petits de la casa (0-5 anys) els llibres més demanats han estat  “Els fantasmes no truquen a la porta" d’Eulàlia Canal, “Un llibre” d’Hervé Tullet i “Petita a la jungla” de Marta Altés. Entre els infants de 6 a 9 anys, “Arriba el Sr. Flat!”  i “Salvem el Nautilus” de Jaume Copons són els més prestats i en tercer lloc, “Harper i el paraigua màgic” de Cerrie Burnell. En l'apartat de 10 a 12 anys, el llibres que més s'han emportat a casa els joves lectors han estat tres títols de la sèrie Diari d’en Greg de Jeff Kinney:  “Vella escola” , “La crua realitat” i “Això és massa!”.

Pel que fa als còmics, tenim en primer lloc "Bola de drac" d'Akira Toriyama, seguit dels dos volums del ninja "Naruto", de Mashahi Kishimoto, en català i castellà.

Finalment entre en les pel·lícules infantils més prestades a les biblioteques, hi trobem “Ballerina”, “Bebé jefazo” i “Canta!”.

Si encara no has llegit aquests títols ves a les biblioteques per gaudir-los!  

Más información:
14/01/2019 16:03h
Promedio (1 Vot)