Novedades

Grandes aprendizajes Montessori para pequeñas manos: ¡60 recetas y 70 actividades Montessori para niños autónomos y satisfechos!

Grandes aprendizajes Montessori para pequeñas manos

Zucchi, Audrey

Madrid : Oberon, [2019]

Tens ganes d'ajudar el teu fill en el seu aprenentatge i fer que participi en la VIDA amb majúscula? La cuina és la resposta! Elaborar receptes junts et permetrà posar en pràctica nombroses activitats Montessori els beneficis de les quals, des del cervell fins a l'estómac, són nombrosos i extraordinaris.

Una altra pregunta: al teu fill li costa escriure? Ajuda'l a desenvolupar la musculatura dels seus dits i els canells amassant la base d'un pastís. La mestra li ha comentat la seva falta de concentració? Posa'l a desgranar pèsols.
Li costa tenir confiança en si mateix? Ensenya'l a utilitzar un ganivet i a trencar un ou ell sol.
Li interessen les lletres i els números? Aprofita algunes receptes per treballar la fonologia 'o repassa les proporcions fent-lo mesurar ingredients!

Audrey Zucchi, inspirant-se en la pedagogia ontessori i els els darrers descubriments sobre el cervell infantil, proposa kits pedagògics en els que permet als nens experimentar amb total autonomia. 

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

21/11/2019