Recomendación

La Tieta Adela a Venècia

Pradas, Núria

Barcelona : Baula, 2011

Quan a la Nefer Vilaplana la deixa el seu estimat nòvio, en Roc, la seva mare i la tieta Adela li organitzen un viatge al Carnaval venecià per fer-li passar les penes. Però si tens una família plena d'egiptòlegs, que inclou la valuosa polsera de la deesa Athor al canell de la teva mare, i una tieta que confòn "Carnaval" amb "carcamal", llavors pot passar qualsevol cosa!

Si us atreviu amb aquest llibre, heu de saber que es tracta de la quarta entrega de les aventures de la família Vilaplana (la Nefer, el seu germà Ramsi, els seus pares i, per suposat, la tieta Adela), però que no cal haver llegit els anteriors llibres per seguir l'aventura. Perquè sí: és un llibre d'aventures, amb una mica d'intriga, un final inesperat i molt molt d'humor.

I a més, podreu visitar el Carnaval i altres tradicions de Venècia (des dels deliciosos menjars fins les passejades en gòndola) sense el risc de caure i remullar-vos als canals com ho fan... bé, no us ho explicarem: haureu de llegir el llibre per esbrinar-ho! 

Recomanat per Sílvia Fernández Fernández de la Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat.

08/02/2022