Fica't a la cuina amb l'aranja

Te la pots menjar crua sencera o espremuda, també en melmelada i salses.

Suc d’aranja amb gelat de vainilla

Quins ingredients necessites? Gelat de vainilla i aranges

Quins estris? Una espremedora, un ganivet per tallar les aranges, una cullera per servir el gelat i uns gots per posar el preparat.

Necessitaràs ajuda? Sí, sempre va bé quan utilitzes un aparell elèctric.

És fàcil de preparar? Molt i molt fàcil

Comencem?

  1. Talla cada aranja en dues parts
  2. Esprem-les i reparteix el suc en tants gots com comensals sigueu. No cal que el got estigui ple, si l’omples fins a la meitat ja n’hi haurà prou.
  3.  Posa a cada got una gran bola de gelat de vainilla
  4. El més habitual és menjar-lo cru, fresc, sol o com a ingredient en una amanida. També en melmelada, batuts, sorbets i és fàcil veure’l com a decoració en pastissos.

Ves a la plana principal de l'especial de les fruites i les verdures