Gènius - Biblioteca Virtual

Todas las recomendaciones

Los bibliotecarios recomiendan Los bibliotecarios recomiendan

 • Escampar la boira

  Escampar la boira

  Cruchaudet, Chloé

  Barcelona : Joventut, 2018

  En Juli ha anat a viure a una altra ciutat i no coneix ningú però passejant amb la seva gossa Julieta coneix un grup de jovenets. 

  Aquests han fabricat un rai –vehicle aquàtic creat amb fustes i altres objectes- molt ben equipat per anar a la recerca d'aventures, explorar terres desconegudes i navegar fins al mar riu avall.

  El conviden a sumar-se a la tripulació i l’anomenen Grumet Butxaques ... ara només cal que comenci l’aventura!!!

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  12/04/2019
  Promedio (0 Votos)
 • Los cinco tesoros

  Los Cinco tesoros

  Chamblain, Joris

  Barcelona : Alfaguara, 2018

  Guardonat amb un dels premis més prestigiosos en el món del còmic, el del festival d’Angoulème, la col·lecció Los diarios de Cereza o Els diaris de Cirera és una meravella. La seva protagonista, la Cirera, o Cereza, o Cerise en la llengua dels seus creadors, és una nena divertida, somiadora, apassionada i curiosa. El que més li agrada fer és escriure, passar estones amb les seves amigues a la cabana que tenen dalt de l’arbre i perseguir misteris.

  La gamma de colors, l'expressivitat dels rostres dels personatges, la quantitat i qualitat dels detalls de les il·lustracions fan de cada volum de la col·lecció un regal. Els protagonistes son profunds, creixen amb les seves experiències. Les seves històries son autèntiques tot i que tenen un punt “màgic” i la forma com estan narrades, a moments en primera persona i lletra manuscrita, a moments en format de vinyeta amb diàlegs el fan molt interessant.

  En aquest tercer volum de la col·lecció (ja n’hi ha cinc de publicats), la Cirera, junt amb la Lina i l’Erika, descobreixen en el taller d’enquadernació de la Sandra un petit cofre amb una nota molt misteriosa que fa referència al primer de cinc tresors. Les acompanyes? Secrets, records, partitures musicals, amistats i aventures nadalenques. Un còmic que no et pots perdre.

  Descarrega'l a eBiblio

  Recomanat per Elisabet Marco. Membre del Grup de treball de les àrees infantils de Sabadell

  06/04/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Cómo dibujar cómics : ¡aprende todos los secretos de este arte!

  Cómo dibujar cómics : ¡aprende todos los secretos de este arte!

  Regan, Lisa

  Boadilla del Monte, Madrid : SM, cop. 2016

  Tenir un còmic a les mans és molt divertit: llegir la història i els diàlegs, gaudir dels dibuixos, desitjar la publicació del següent volum, ... 

  Però us heu plantejat dibuixar-lo vosaltres? I inventar-vos personatges i convertir-vos en creadors? Què us agrada, el manga, els superherois? Doncs si voleu aprendre, no ho dubteu, aquest llibre us ensenyarà alguns secrets per dibuixar les vostres històries.

  Qui vol ser el primer??? 

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat

  27/02/2019
  Promedio (0 Votos)
 • El origen de los inicios

  El Origen de los inicios

  Cossu, Brice

  Madrid : Dibbuks, cop. 2018

  Franck és un jove de 13 anys entremaliat, curiós i espavilat que passa la vida amb famílies d’acollida ... fins que un dia fuig a la recerca dels seus pares biològics perquè pensa que poden estar vius.

  No ho sap, però aquesta fugida el guiarà a un món desconegut ple de perills i sorpreses no totes agradables ... se’n sortirà?

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janès de l'Hospitalet de Llobregat

  19/12/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El ninot de neu

  El Ninot de neu

  Briggs, Raymond

  Barcelona : La Galera, 2007

  Un llibre en format còmic que s’ha convertit en un clàssic tant per llegir al Nadal com per treballar el tema de la separació. Aquest és un conte sense text, il·lustrat amb llapis de colors que ens explica com un dia d’hivern i molt, molt i molt de fred, quan la neu és ben blanca i encara no ha estat trepitjada... un noiet fa un ninot de neu al jardí de casa seva. En arribar la fosca, quan tothom ja dorm i el silenci i la nit són més pregons... el ninot cobra vida i... No us la perdeu... una bonica història d’amistat amb un final realista.

  Recomanat per Marta Nuet Blanch. Bib. La Roca del Vallès.

  10/12/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Els Quiquè i el ninot de neu que no es volia fondre

  Els Quiquè i el ninot de neu que no es volia fondre

  Rivelaygue, Laurent

  Barcelona : BiraBiro, 2017

  Us presento els Quiquè: en Raül, l’Olívia, en Max, la Paula, en Bernat i la Pamela, una curiosa colla d’amics molt particulars sempre enredats en alguna aventura. En aquesta ocasió els sis amics s’inventaran una història sobre un ninot de neu a qui intentaran de totes, totes, salvar perquè no es fongui.

  Una història ben divertida en format còmics que us farà petar de riure i passar-ho bé amb les peripècies del grup d’amics.

  Adequat de 3 a 6 anys.

  Recomanat per Marta Nuet Blanch. Bib. La Roca del Vallès.

  10/12/2018
  Promedio (0 Votos)
 • El comedor : primer turno

  El Comedor : primer turno

  Nob

  Madrid : Dibbuks, cop. 2017

  El menjador de l’escola és com anar al pati, un lloc diferent a la rigidesa de les avorrides classes. Escenari d’àpats sovint divertits, d’altres vegades infernals.

  En teoria t’agradi o no el plat, s’ha de menjar però veurem com es produeixen situacions còmiques que l’autor ha sabut recollir i donar-les-hi una nova mirada.

  30/11/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Jamás serás grande

  ¡Jamás serás grande!

  Tome

  Madrid : Kraken, DL 2012

  Les ocurrències del Petit Spirou no deixen de sorprendre'ns. Sempre amb la seva innocència i picaresca infantil està maquinant noves històries. Una visita a l'hospital, a la botiga de roba interior femenina, observar a la nit les estrelles al cel, i fins crear un embolic amb la carta al Pare Noel ajudat per l'avi...

  31/10/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Super Sorda

  Super Sorda

  Bell, Cece

  Madrid : Maeva, 2017

  La Cece té quatre anys. Fins ara la seva vida havia sigut “normal”, però un dia, de sobte, es comença a trobar molt malament i l’han de dur a l’hospital. Troben que té meningitis, i, al cap d’uns dies, quan ja es troba millor, s’adona que ha passat una cosa molt estranya: tot el seu entorn s’ha tornat silenciós!

  La vida de la Cece canviarà del tot, i haurà s’aprendre a viure amb la seva sordesa.

  La novel·la gràfica explica les situacions i sentiments amb què es va trobar la Cece dels 4 als 12 anys, però que no es va atrevir a explicar fins els 40.

  Si acompanyes la Cece descobriràs coses extraordinàries, com els súper poders que pot tenir algú que se sent diferent de tothom.

  Si saps una mica d’anglès, pots llegir com va fer la novel·la gràfica

  Recomanat per Febe Mendoza. Bib. Marc Vilalba de Cardedeu

  17/09/2018
  Promedio (0 Votos)
 • Es tu turno, Adrián

  Es tu turno, Adrián

  Öberg, Helena

  Barcelona : Ekaré, 2017

  Adrián és un noi diferent que vol ser artista de circ. És assetjat a l’escola, li costa expressar-se davant la resta de la classe, relacionar-se i la seva vida és grisa . Se sent sol però un dia coneix a Niebla. Des d’aquest moment tot canvia i el gos es converteix en el seu millor amic i acompanyant ... i la vida torna a ser de color!

  Recomanat per Joan Giménez Benaque. Bib. Josep Janés de L'Hospitalet de Llobregat.

  17/07/2018
  Promedio (0 Votos)