Novedades

 • Dulce como un pepinillo, limpio como un cerdito

  Dulce como un pepinillo, limpio como un cerdito

  MacCullers, Carson,

  Madrid : Siruela, [2020]

  Edició bilingüe d’un recull de poemes d’una de les grans autores americanes del segle XX, Carson McCullers. En els vint poemes que recull  aquesta edició, l’autora presenta de forma emotiva una mirada plena d’innocència i alegria dels petits de la casa, així com la capacitat per qüestionar allò que els adults donem per fet. El llibre gaudeix de les delicades i divertides il·lustracions de Rolf Gérard, aconseguint captat l’essència que l’autora evoca en els seus versos.

  19/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • La vuelta al mundo de unas zapatillas de deporte

  La Vuelta al mundo de unas zapatillas de deporte

  Korn, Wolfgang

  [Madrid] : Siruela, [2020]

  Primer va ser la volta al món d’un polar vermell  i ara a partir d’una emocionant història d’intriga descobrirem com són els mètodes de producció i la complexa estructura del comerç internacional i ens endinsarem en el fenomen de la globalització.  Un cop finalitzat la marató de la seva ciutat, en Werner, un experimentat periodista, troba un parell de sabatilles d’esport tacades de sang. De qui eren aquestes sabatilles? Per què les va deixar? ,... Werner decideix investigar i comença per les sabatilles alemanyes de marca. Això el conduirà a la Xina, on descobrirà la lucrativa industria de les falsificacions, per arribar a Adís Abeba, capital d’Etiòpia, allí coneixerà la terrible situació dels treballadors del calçat.

  19/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Mi abuelo tenía un hotel

  Mi abuelo tenía un hotel

  Nesquens, Daniel

  Madrid : Anaya, abril 2020

  XVII Premio Anaya de Literatura Infantil y Juvenil, 2020

  En un hotel passen coses de tot tipus. Però l’hotel Eloísa, a més a més té un magnetisme especial per atreure hostes molt singulars: homes, dones nens i nenes aniran allotjant-se en aquest sorprenent hotel. Des d’un home disfressat de salsitxa, a un distingit cavaller disposat a llogar totes les habitacions una per a cada nit. Aquí trobaràs una guia de lectura

  Agafa'l a la Biblioteca Digital

  19/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • 150 enigmas y juegos de historia para viajar en el tiempo

  150 enigmas y juegos de historia para viajar en el tiempo

  Capó Dolz, Miquel

  Barcelona : Montena, julio de 2020

  Aprèn història jugant i resolent els 150 enigmes que et proposa aquest llibre. Viatjaràs en el temps i et trencaràs el cap resolent els jeroglífics egipcis, o potser t’agradarà més viatjar a l’edat mitjana? Aquest llibre et dona l’oportunitat d’oblidar-te del rellotge i resoldre els diferents trencaclosques al llarg de la història de la humanitat. Estàs preparant per començar?

  17/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • La hija del huracán

  La Hija del huracán

  Callender, Kacen

  [Barcelona] : Kakao Books, abril de 2020

  Caroline té dotze anys i va néixer mentre un huracà colpejava la seva petita illa en el Carib, que allí es considera de mala sort. Però a la Caroline  això no li importa, perquè la majoria de gent ja l’odia per ser com és: massa petita, massa negra i massa llesta per a ells. La Caroline només vol trobar a la seva mare, que va desaparèixer un matí sense dir res i els va abandonar al seu pare i a ella. Un dia arribarà una nova nena a la seva escola i amb ella la Caroline trobarà una aliada, perquè la Kalinda pot veure les coses que ningú més veu.

  Llegeix el primer capítol.

  Agafa'l a Biblio Digital

  17/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Departamento de asuntos mágicos

  Departamento de asuntos mágicos

  Hernández Chambers, Daniel

  Madrid : Anaya, abril 2020

  L’Agent Cusak del departament d’assumptes màgics i l’inspector Lindbergh investiguen els assassinats de tres adolescents a qui se’ls hi ha arrancat el cor. L’agent Cusak sospita que l’assassí és un mag. Les víctimes eren orfes de la guerra de l’est d’Europa, nascuts a Ucraïna, Romania i Moldàvia, i havien estat adoptats per famílies angleses . Seguint les pistes, arriben a Radu i Tatiana, dos joves que per la seva sang corre la màgia i què els serà fonamental per arribar a descobrir la veritat.

  14/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Amb calma 50 històries naturals

  Amb calma : 50 històries naturals

  Williams, Rachel

  Barcelona : Flamboyant, setembre del 2020

  Cinquanta històries que descriuen pausadament transformacions de la natura que ens envolta. Llegeix amb calma i segueix les il·lustracions de les coses que passen dia rere dia al nostre voltant i que sovint ens passen desapercebudes. Així veuràs pas a pas, com es forma un núvol, o com una crisàlide es converteix en una papallona entre d’altres moltes històries.

  09/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Estimat monstre

  Estimat monstre

  Prats, Lluís

  Barcelona : LaGalera, març del 2020

  Premi Folch i Torres 2019

  Una bonica història d’amistat d’una temàtica molt actual: l’assetjament escolar, que us emocionarà. La trobada inesperada entre l’Abel, un noi poruc assetjat a l’escola, i en Gabriel, un noi gegantí a causa d’una malaltia; farà créixer una amistat que els ajudarà a enfrontar i vèncer les seves pors.

  09/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • El lloc màgic

  El Lloc màgic

  Wormell, Christopher

  Barcelona : Animallibres, setembre 2020

  La Clementina viu tancada a la seva habitació pels seus oncles i mai ha vist el món exterior. Ella somnia un lloc màgic que sap que algun dia trobarà i inicia una fugida acompanyada d’un gat que és seu millor amic. El personatge segurament us recordarà Matilda, Harry Potter o alguns dels personatges de Dickens.

  Versió electrònica disponible (en anglès)

  09/12/2020
  Promedio (0 Votos)
 • Set claus per obrir els somnis

  Set claus per obrir els somnis

  Gómez Cerdá, Alfredo

  Barcelona : Kalandraka, septiembre 2020

  Un homenatge a 7 dels autors emblemàtics de la història de la Literatura Infantil i Juvenil contemporània. En Gianni Rodari, Tomi Ungerer, Astrid Lindgren, Juan Farias, Christine Nöstlinger, Roald Dahl i la Gloria Fuertes protagonitzaran les set històries plenes de fantasia i creativitat que ens permetran conèixer una mica més a aquests autors fins al punt que no sabrem que és realitat i que és ficció.

  09/12/2020
  Promedio (0 Votos)