Novedades

 • Raigs de sol per esmorzar

  Raigs de sol per esmorzar :

  Holland, Michael

  Madrid : Harperkids, 2021

  T'has preguntat mai d'on venen els cereals que menges per esmorzar? Sabies que la goma de les teves sabates prové d'un arbre? Saps que hi ha plantes que et poden curar i altres que et poden fer mal? Aquest compendi d'il·lustracions precioses sobre els fets de la natura és un homenatge a les plantes, que omplen les nostres vides, des de la pasta de dents mentolada fins a les samarretes de cotó. L'expert en plantes Michael Holland ens explica com s'alimenten del sol per arribar fins als nostres aliments, els materials que fem servir i l'aire que respirem. A més, ens apropa el món de les plantes amb manualitats molt divertides. A què estàs esperant per llegir-lo?

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  11/06/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Mina y el mundo de los sueños

  Mina y el mundo de los sueños

  Valladolid : Divisa Home Vídeo, [2020]

  La vida de la Mina fa un tomb important quan la nova parella del seu pare, Helena, i la seva filla, Jenny, es muden a casa seva. La Mina i la Jenny no tenen gaire bona relació. Una nit, la Mina descobreix els món dels somnis, on uns constructors s’encarreguen de crear-los. Llavors la Mina comença a manipular els somnis de la Jenny i això portarà terribles conseqüències perquè la Jenny quedarà dins d’un somni i no podrà despertar. La Mina haurà d’entrar al món dels somnis i enfrontar-se a aquests somnis que ha creat per poder alliberar  la Jenny i a la seva nova família.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  14/06/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Capitana Rosalie

  Capitana Rosalie

  Fombelle, Timothée de

  Barcelona : Animallibres, febrer 2021

  Hivern de 1917. La Rosalie té cinc anys i és una capitana amb una missió molt secreta: aprendre a llegir. La mare li llegeix en veu alta les cartes que el pare els envia des del front. Però a mesura que la missió avança, la Rosalie comença a desxifrar lletres, paraules, frases, fins que arriba el dia que és capaç de llegir tota sola. Llavors descobrirà la veritat sobre la guerra i les seves conseqüències.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  10/06/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Ben

  Ben

  Santos, Care

  Barcelona : Edebé, febrer 2021

  Hi ha persones que desperten tanta fascinació́ com rebuig, que t’atreuen com un imant i alhora et fan por, i alguna cosa et diu que val més que et mantinguis lluny d’elles. Aquesta història és la d’una d’aquestes persones. Es diu Ben, i potser ja n’has sentit a parlar. De fet, aquesta història comença en un funeral. El mort no tenia ni 24 anys i l’han assassinat. Uns paios que el detestaven van decidir matar-lo a cops. Al comiat només hi han assistit vuit persones. Quan moren, què ens en queda, d’aquells que hem estimat? Nosaltres. Quedem nosaltres. La nostra memòria, els nostres records. Allò̀ que en fem.

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  22/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Els pòstits del senyor Nohisoc

  Els Pòstits del senyor Nohisoc

  Vallès, Tina

  Barcelona : La Galera, març del 2021

  Premi Folch i Torres 2020

  A l’edifici de la Clàudia arriba un veí nou i ella, que és molt curiosa,  vol saber mil i una coses: quina cara fa?, a què es dedica?, li agraden els dolços? ... però no és una tasca fàcil. Aquest  enigmàtic veí sembla que no sigui mai a casa, ja fa més d’una setmana i només es comunica amb pòstits. Comença així un joc epistolar entre el senyor “Nohisoc” i la Claudia que no sabem com acabarà.....

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  10/06/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Ocultos en el bosque

  Ocultos en el bosque

  Anno, Mitsumasa

  Pontevedra : Kalandraka, enero, 2021

  Un joc visual en plena natura: camuflats a la vegetació, animals de tot el món desafiaran la nostra vista, la nostra intel·ligència i la nostra imaginació. Atreveix-te al repte!

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Alimentación vegetariana en la infancia : las respuestas definitivas a todas tus veggie-dudas

  Alimentación vegetariana en la infancia :

  Basulto, Julio

  Barcelona : Debolsillo, enero de 2021

  Aquest és el manual definitiu per a una alimentació saludable sense productes d'origen animal en la infància. Amb un estil directe i senzill, sense perdre mai el rigor, Julio Basulto, Maria Blanquer, Maria Manera i Pepe Serrano responen als dubtes més habituals a les quals persones adeptes, simpatitzants, escèptiques i detractores s'enfronten dia a dia. Així mateix, ens conviden a descobrir plats i recursos amb els quals aprendre a cuinar sense carn ni peix i fins i tot sense làctics ni ous. I afronten, a la vegada, el que és potser el major dels debats: l'aplicació del vegetarianisme a qualsevol edat.
  Escrit per quatre grans especialistes en nutrició i pediatria, aquest llibre està destinat a convertir-se en una guia de referència sobre (o per a) les dietes basades en vegetals. 

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  13/07/2021
  Promedio (0 Votos)
 • La Familia Bigfoot

  La Familia Bigfoot

  Madrid : Tripictures, [2020]

  Bigfoot, el pare de l’Adam, vol utilitzar la seva fama per a una bona causa: protegir una reserva natural a Alaska. Però quan desapareix misteriosament sense deixar rastre, l’Adam i els seus amics hauran d’estar disposats a qualsevol cosa per trobar-lo i així poder salvar la reserva natural.

  ** Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals

  31/05/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Microbis

  Microbis

  Kaid-Salah, Sheddad

  Picassent (València) : Andana Editorial, novembre de 2020

  Un llibre per aprendre la importància dels Microbis, imprescindibles per a la vida i també els causants de malalties. En qualsevol lloc, el terra, una gota d'aigua, l'aire i fins i tot la pell, hi ha éssers vius massa petits com per poder ser vistos. Són els MICROBIS; organismes vius individuals formats per una sola cèl·lula, imprescindibles per a la vida a la Terra. Capaços del millor i del pitjor, des d'aportar l'oxigen que respirem a l'atmosfera a emmalaltir-nos i fins i tot de crear epidèmies i pandèmies. Endinsa't al minúscul món dels microorganismes de la mà del Professor Darwin i descobreix aquestes criatures fascinants.

  Llegeix les primeres pàgines.
   

  ** Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  25/05/2021
  Promedio (0 Votos)
 • Y el mundo no dejaba de girar

  Y el mundo no dejaba de girar

  Herrero, Susanna

  Barcelona : Montena, noviembre de 2020
  > Veure disponibilitat a l’eBiblio

  La Vida de l’Usune està a punt de fer un gran tomb: el darrer curs, el primer amor i tota una vida per endavant.... Usune i Paul porten coincidint tota la vida perquè són veïns, amics i enemics. Coincideixen a la platja, al parc, en els bars,..., però no anaven mai junts. Usune creu que coneix a l’impertinent de Paul, el que no sap que ell té un arma molt poderosa: el seu somriure i la forma que els seus ulls blaus la miren, i .....

  **Novetat a la Xarxa de Biblioteques Municipals 

  25/05/2021
  Promedio (0 Votos)