Día Mundial de la poesía

A Granollers, a Sant Feliu de Llobregat, a Sant Cugat del Vallès i a Sabadell s'han fet quatre guies de lectura amb obres d'aquest autor. Accedeix a elles:

100 anys del naixement de Roald Dahl

Guia feta per la Biblioteca Roca Umbert de Granollers.

El relats d'aquest autor agraden tan a petits com a grans. Barregen humor i crítica social. Apareixen la màgia i la fantasia però també la maldat i altres defectes dels humans. Pots trobar-la en format issuu.

 

 


100 anys de Roald Dahl

Guia feta per la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat.

Una guia amb molts recursos d'aquest autor. Entra a l'univers Roald Dahl i descobreix un escriptor que ha traslladat a nens i adults a mons màgics i sorprenents, habitats per personatges estrambòtics, amb una bona dosi de malícia i tendresa alhora.elats d'aquest autor agraden tan a petits com a grans. Pots trobar-la en format issuu.

 

 


 

Roald Dahl

Recorregut per l'obra de Roald Dahl, de qui aquest 2016 se celebra l'aniversari del seu naixement. L'han creat conjuntament les tres biblioteques de Sant Cugat i pots trobar-la en format issuu.

 

 


 

Per molts anys, Dahl

Aquesta guia ha estat realitzada pel Grup de Treball de les àrees infantils de Sabadell i ha contat amb la fantàstica col·laboració de la professora i poetessa, Lola Casas. Podràs veure com com totes les obres destacades porten una explicació prou entenidora.

La trobaràs en els formats pdf i issuu.

 

 

 

 


 

Pots trobar altres guies de lectura que expliquen històries i tenen continguts que mantenen relació amb alguns dels temes que tracta l'autor als seus llibres. Així destacarem dues guies inspirades en uns éssers fantàstics molt coneguts com són les bruixes i una altra guia que parla de cuina per nens com ho fan moltes de les seves històries (apareixen els préssescs, la xocolata, els dolços i fins i tot té una obra de receptes de cuina)

També hem inclós una guia que recopila algunes obres divertides com també ho eren les de Roald Dahl.

 

Cosa de bruixes

Molts materials sobre bruixes, bruixetes i bruixots que podràs trobar a la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar

Pots veure la guia en format issuu.

 

 


 

Contes de bruixes i bruixots

Amb un poema de Joana Raspall s'introdueix una guia plena de bruixes i bruixots de la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes.

Pots veure-la en pdf.

 


 

Nens a la cuina

Guia per poder gaudir d'una bona estona amb els més menuts a la cuina i a la taula. Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet.

 

 

 


 

Contes divertits

Un munt de llibres per llegir, una selecció de contes per riure o plorar de riure... proposats des de les Biblioteques de Mataró.

Pots accedir a partir del pdf.

 


Vés a l'especial de Roald Dahl