Especial de Còmic 2022

Els dies 6, 7 i 8 de maig es realitzarà la 40a edició de Còmic Barcelona que torna a un format totalment presencial. Cada dia s'obrirà de 10 del matí a 8 de la tarda al recinte de la Fira de Barcelona de Montjuïc (pavellons 2 i 5 a més de la Plaça de l'Univers)

El cartell d'aquesta edició l'ha fet Carla Berrocal qui a més d'haver publicat diversos còmics, continua treballant en el seu propi estudi, i imparteix tallers sobre còmic i novel·la gràfica en diverses institucions. Com sempre ha estat triat guanyador entre diverses propostes.

Comic Barcelona comptarà amb diversos expositors, autors convidats i activitats diverses que inclouen taules rodones, trobades amb autors, esposicions i activitats per a les famílies que s'engloben dins de Comic Kids.

Saps que és Comic Kids?

Als teus fills els hi agrada llegir, dibuixar, imaginar o crear? Si la resposta es sí, llavors no poden perdre’s Comic Kids! Una divertida àrea pedagògica plena d’activitats, dirigida a què les noves generacions descobreixin la seva passió per les vinyetes.

Aquest és el cartell de Carla Berrocal per a aquesta edició:

Mira més informació sobre Comic Kids

Ves a la plana sobre còmics