Feu una bola de neu!! Feu una bola de neu!!

Dona-li voltes i voltes sense parar!

Aquesta és una manualitat que mantindrà als nens i nenes distrets mentre la fan i també després d'haver-la fet.

Necessitarem un pot de vidre. Podem reciclar qualsevol que tinguem a casa, de melmelada, de conserves etc... Podem escollir una mida gran, mitjana o petita. Penseu que si els nens són petits caldrà escollir un pot petit ja que quan està ple d'aigua pesa més.

Busquem una joguina que ja no es fa servir massa, o la part d'una joguina que s'ha trencat o una que tingui força colors....serà divertit escollir quina joguina posem dins l'aigua.

Quan tinguem tots els estris necessaris preparats, agafem la joguina i l'enganxem al fons del pot de vidre.

Quan s'hagi assecat serà el moment de posar-hi purpurines, boletes petites de suro, estrelletes de color, peixets petits de plàstic o allò que haguem trobat pels baguls i que no fem servir. després afegim l'aigua fins dalt de tot.

Tanquem el pot i ja tenim la nostra bola de neu preparada per començar a girar-la i a girar-la i veure com les purpurines, el suro o els peixets petits pugen i baixen lentament

Font d'informació : Sortir amb nens

Torna a l'apartat anterior

Fem un Mini Tió de Nadal Fem un Mini Tió de Nadal

Per regalar, per posar entre les flors, al pessebre....

Retallem el feltre de color vermel en forma de barret de Pare Noel.

Retallem una rodona balnca per enganxar a la punta del barret. La part negre la podem fer amb feltre o amb un tros petit de cartolina i l'enganxem al barret.

Agafem els taps que tinguem per casa i els pintem uns ulls i un somriure gegant.

Amb els pals de fusta els fem les potes per a què es puguin aguantar. Li farem una manta amb un tros de feltre de color carró i li enganxem un escuradents.

    

Després engaxem el barret i la manta sobre el tap de suro. I els posem on ens vingui de gust! Sobre la palla al pessebre, o bé en una jardinera. O els podem clavar un pal llarg i posar-lo en un test entre les plantes.

Es fan molt ràpid i queden molt bonics! Us animeu? I després...a cantar!

Saps les cançons per fer cagar el tió?  

Font d'informació: Sortir amb nens

Torna a l'apartat anterior