Notícies

Les biblioteques de Cornellà amb la salut mental

Les biblioteques de Cornellà amb la salut mental

Els diferents serveis de Salut Mental Catalunya que estan ubicats al territori de Cornellà de Llobregat (Club Social Espai 3, Associació Salut Mental Baix Llobregat, Espai Situa’t i XarXaJoves) han impulsat un calendari d’activitats entorn d’aquest dia, al qual ens hem sumat les Biblioteques de Cornellà.

Les biblioteques som conscients que també tenim un paper important en assolir aquests objectius perquè les nostres funcions socials, culturals i d’oci fan que puguem incidir en la salut mental de la comunitat tant des del nostre dia a dia com a partir de la programació d’activitats.

Tot això es tradueix d’una banda en un ampli fons sobre el tema, tant estudis com obres de ficció, que podeu consultar en el nostre catàleg. I d’altra banda en una sèrie d’activitats per a tots vosaltres que a continuació us detallem:

dilluns 7 i 14 d’octubre, 19 h, Biblioteca Central de Cornellà: Taller “La no resolució dels problemes és causa de malestar emocional” a càrrec d’Alicia Navarro.

dimarts 8 d’octubre, 18 h, Biblioteca Teresa Pámies: Conferència “La salut mental en clau adolescent” a càrrec de Jaume Funes.

dimecres 9 d’octubre, 17 h, Biblioteca Marta Mata:  Cinefòrum del film “Un amigo para Frank” a càrrec d’AFA Baix Llobregat.

dimecres 16 d’octubre, 19 h, Biblioteca Sant Ildefons: Escola de Salut “Trenquem amb el tabú de la salut mental” a càrrec de Berta Santoro i Anna Palencia.

dijous 17 d’octubre, 16 h, Biblioteca Clara Campoamor: Taller de salut “Prevenció de demències” a càrrec de Yaiza Casas i Carla Nacher.

dijous 17 d’octubre, 18 h, Biblioteca Central de Cornellà: Taller “Benestar emocional i eines per cuidar-nos” a càrrec de Clara Núñez i Anna Palencia.

Esperem que siguin del vostre interès!

25/09/2024