Notícies

3a Setmana de la Lectura

3a Setmana de la Lectura

Olesa de Montserrat llegeix! I aquests propers dies més que la resta de l'any! Avui comença la tercera edició de la Setmana de la Lectura d'una manera totalment virtual, donades les circumstàncies sanitàries, però amb tot l'entusiasme d'un municipi lector. Podeu veure tot el programa i accedir a les diferents xarxes on trobareu els continguts fent clic a la imatge.

Des de la biblioteca d'Olesa cada matí us proposarem una guia de lectura temàtica amb llibres i audiovisuals que podeu trobar a l'eBiblio. A més, també publicarem els vídeos "Llegir ens fa estar en forma!", en els que diferents esportistes fan les seves recomanacions lectores i ens comenten què han trobat ells i elles en els llibres. Tot plegat al Facebook, Twitter i Instagram de @bibolesa.

També durant tota la setmana podrem descobrir els booktubers olesans, que des dels diferents centres educatius difondran als seus canals. A més, els podrem escoltar a través d'Olesa Ràdio i prendre nota de les seves recomanacions.

Per al públic familiar la Setmana de la Lectura ofereix un parell de propostes. Des d'avui dilluns, als canals de Youtube de la biblioteca i de l'Ajuntament d'Olesa trobareu el conte Cua de sirena, narrat per Cúrcuma Cooperativa, organitzat des del Departament de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+. I una altra hora del conte, en aquest cas en directe des de l'Instagram de la biblioteca, el dijous 4 de juny a les 18:00 hores us espera l'Eduard Costa per narrar-nos amb música tres històries curtes.

I els adults el divendres 5 de juny podrem seguir en directe el debat "Després del covid-19, què? La realitat del sector editorial", amb l'autor i autores Santi Baró, Pepa Fraile i Miriam Garcia. S'emetrà a través del canal YouTube d'Olesa Ràdio a les 18:00 hores.

Us convidem, a més, que seguiu a través de les xarxes aquesta 3a Setmana de la Lectura d'Olesa de Montserrat amb l'etiqueta #SetmanaLecturaOlesa.

01/06/2020 08:30 h.