Notícies

Sala infantil reoberta

Sala infantil reoberta

Des de la setmana passada ja podeu accedir a la sala infantil de la biblioteca d’Olesa, així és que podreu mirar lliurement la col·lecció, seure als espais habilitats, fer deures… Us preguem que tingueu en compte les normes i recomanacions sanitàries, com a la resta de l’equipament.

Així, trobareu les cadires i taules distribuïdes de forma diferent a l’habitual per tal de poder mantenir la distància de seguretat mentre llegiu o feu deures (encara que aneu a la mateixa escola i grup estable). També us preguem més que mai que deixeu al carro tots els documents que agafeu de les prestatgeries i no us endugueu prestats a casa, perquè cal posar-los en quarantena. Recordeu també que tant adults com nens i nenes heu d’utilitzar mascareta i posar-vos solució hidroalcohòlica.

Preveiem que la sala infantil tancarà els dies que hi hagi prevista una hora del conte. Donades les circumstàncies i la limitació d’aforament haurem d’habilitar la sala per a aquesta activitat i no hi podreu circular lliurement com la resta de dies.

22/09/2020 18:46 h.