Notícies

Dia Internacional del Llibre Infantil

Dia Internacional del Llibre Infantil

 

Enguany la secció d'Eslovènia difon el cartell i el missatge escrit per Peter Svetina i il·lustrat per Damijan Stepancic. 

La inscripció és molt ràpida, només cal pensar abans de quina manera cada entitat vol sumar-se a la celebració: organitzar alguna activitat o participar de la proposta-concurs "Lectures Postals" d'aquest any.

En què consisteixen les "Lectures Postals"?: 
L'any 2019 es van celebrar els 150 anys de la targeta postal i enguany es proposa als infants i joves participar d’un intercanvi postal amb d’altres nens i nenes de l’estat espanyol. En aquestes postals, que hauran d’estar creades íntegrament pels participants (imatge i text), els infants podran presentar-se breument i recomanar un llibre al lector/a de la seva postal o bé compartir allò que significa per a ell/ella la lectura.

A les biblioteques, els centres educatius i les llibreries interessades en participar se'ls assignarà una altra biblioteca, centre o llibreria de l’estat espanyol amb qui intercanviaran les postals dels seus infants.

Cada infant podrà escriure la postal en la llengua que desitgi, promovent així, no només un intercanvi literari sinó també un intercanvi lingüístic i cultural.

CALENDARI DE LA PROPOSTA

  • Inscripcions: des de l’31 de gener fins el 15 de febrer. (ALERTA NO US ADORMIU!!!!!!)
  • Agermanament de les entitats inscrites i notificació de les parelles: abans de finals de febrer.
  • Període de creació i escriptura de les postals: fins el 15 de març.
  • Enviament de les postals a l’entitat germana: la setmana del 16 al 20 de març.
  • Repartiment de les postals rebudes entre els infants participants: setmana del 2 d’abril.
  • Enviament a la secretaria de l’OEPLI de la copia de les tres millors postals d’entre totes les enviades: màxim 23 d’abril.

 

 

14/02/2020 14:35 h.