Novetats Novetats

 • La Guerra dels botons

  La Guerra dels botons

  Avi

  Barcelona : Bambú, 2018

  En Patryk té dotze anys i no ha vist gaire món més enllà del seu poble, a Polònia, ocupat pels russos. No hi passa mai res..., fins al dia que els alemanys llancen una bomba a l’escola i esclata la Gran Guerra. Mentre el control del poble passa de mans d’una nació a una altra i els soldats estrangers arriben i marxen, un dels set amics de la colla, l’insensible i competitiu Jurek, s’empesca un repte ben perillós: qui robi el botó més valuós d’un uniforme militar es convertirà en el rei. Llegeix un fragment

  14/05/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Max Einstein

  Max Einstein

  Patterson, James

  [Barcelona] : Duomo, 2019

  Max Einstein no és la típica nena de 12 anys.... va a la Universitat cada dia !, juga als escacs al parc!, construeix invents que ajuden a la gent sense llar! I li agrada xerrar amb l’Albert Einstein. Però un dia es reclutada per una misteriosa organització, la seva missió: acabar amb els problemes del món utilitzant la ciència. Ella i un equip de joves genis d’arreu del món hauran d’ajudar a les persones desfavorides amb els seus invents. Només ho aconseguiran si la “Coorporació” no intercedeix al seu camí, Ho aconseguiran?

   

   

  14/05/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Vacaciones

  Vacaciones

  Blexbolex

  Barcelona : Libros del Zorro Rojo, 2018

  Un llibre sense paraules, que ens mostra les vacances d’una nena a casa del seu avi a on arriba en tren un elefant. Una sèrie d’esdeveniments van formant la història o les històries que el lector desitgi crear perquè pot fer servir dreceres per avançar en la trama o imaginar-se’n d’altres.

   

  14/05/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Sota les onades

  Sota les onades

  Martí i Orriols, Meritxell

  Barcelona : Flamboyant, febrer del 2019

  Una platja, dos nens i un viatge ... En l’aparent senzillesa d’una trobada al mar sorgeix el conflicte interior en cada un dels personatges. La vergonya, la por, el rebuig… Per resoldre-ho només es pot fer una cosa: anar a les profunditats, buscar els tresors amagats, obrir bé els ulls i mirar atentament. Potser així descobrirem de què som realment capaços, com de meravellosa és la vida i què és realment important.

   

  14/05/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Ayuda a tu hijo a comer mejor

  Ayuda a tu hijo a comer mejor

  Rowell, Katja

  Rubí : Ediciones Obelisco, noviembre de 2018

  Et preocupa que el teu fill no estigui menjant prou per poder créixer d'una manera sana?

  Els nens amb síndrome d'alimentació selectiva, amb aversió a determinats aliments o altres trastorns alimentaris es mostren amb freqüència molt inquiets quan tenen menjar davant d'ells; i, per a empitjorar les coses, la lluita de poder que s'estableix a l'hora de menjar pot danyar la relació amb el teu fill. Llavors, com pots posar fi a aquesta preocupació i deixar de lluitar per cada mos?

  Escrit per una metgessa de família i una terapeuta de l'alimentació, aquest llibre t'ajudarà a fomentar el seu sa creixement i posar fi a aquesta angoixa diària (teva i del teu fill) a l'hora de dinar.

  En el llibre descobriràs noves estratègies per a tractar la inapetència i els reptes en l'alimentació que tenen el seu origen en problemes sensorials o relacionats amb l'espectre autista, en retards en la motricitat oral i molts més. 

  Aquesta inestimable guia t'ajudarà a recuperar la pau i a fer que el teu fill creixi més sa i feliç

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  03/05/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • ¡Juguemos a sentir!

  ¡Juguemos a sentir!

  Bayod Serafini, Carlos

  Bilbao : Desclée De Brouwer, [2018]

  Juguem a sentir!

  Des de sempre, els sistemes educatius no han valorat suficientment la part silenciosa del cervell que només entén de sensacions. SENTIR no ha estat un valor a tenir molt en compte en l'educació. PENSAR ha estat el més important. Això deixa la ment del nen a mig desenvolupar, i les conseqüències són el fracàs escolar, les depressions, la incomunicació o l'assetjament escolar.

  Carles Bayod, després de quaranta anys d'investigació, aporta les eines necessàries per a desenvolupar, conjuntament, aquestes dues parts del cervell del nen, tant la que pensa com la que sent. I ho fa de forma amena, pràctica i lúdica a través de trenta-sis sentits o jocs de sensacions, que seran una immillorable ajuda per a pares i educadors que vulguin impartir als seus fills o alumnes una educació més completa, personalitzada i adaptada a les seves necessitats .

  Un llibre imprescindible per als educadors del segle XXI, amb l'objectiu de garantir al nen un bon equilibri emocional, intel·lectual, creatiu i social.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  25/04/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine

  Barcelona : A Contracorriente, DL 2018

  Basats en els llibres del mateix títol de l’autora i il·lustradora belga Gabrielle Vicent.

  L’Ernest és un os que els seus pares volen que sigui jutge, però ell vol ser músic. I la Celestine és una ratolineta que no vol ser dentista sinó artista. Així comença l’amistat d’aquests dos personatges que al principi no és bona, però que de mica en mica descobriran que tenen moltes coses i somnis en comú.

  15/04/2019
  Mitjana (1 Vot)
 • La Cuchara menguante

  La Cuchara menguante

  Kean, Sam

  Madrid : Anaya, 2018

  Any internacional de la Taula periòdica 

  Adaptació juvenil de l’exitós llibre de Sam Kean. Relats verídics, aventures i la història del mon a partir dels elements de la Taula periòdica.  L’autor del llibre ens descriu la Taula com un mapa ple d’actors en conflicte que ens permet viatjar a través del temps i l’espai. Del Big Bang a l’Alemanya Nazi, passant per la Grècia Clàssica o l’Índia de Gandhi. Els elements químics ens serveixen de guia per entendre alguns dels episodis clau de la història de la humanitat. Descobrirem per què Gandhi odiava el iode, què va fer el radi per estar a punt d’arruïnar la reputació de Marie Curie ? i moltes altres històries ... Llegeix un fragment.

  15/04/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Una Canço de molt lluny

  Una Cançó de molt lluny

  Harrold, A. F.

  Barcelona : Blackie Books, 2019

  En Nick té un secret. Al soterrani de casa seva sona una cançó misteriosa. I val més que no ho sàpiga ningú, d’on surt aquesta música. Cada dia a classe veu la Frank, una nena que també té un secret. Se sent sola, però no ho vol dir a ningú. Una tarda, en Nick descobrirà el secret de la Frank. I ella, el d’en Nick. Però tots els secrets contenen perills: en aquest soterrani hi ha finestres que donen a altres mons i éssers que les volen travessar. I només en Nick i la Frank els poden aturar.

  16/04/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Jum hecho de oscuridad

  Jum hecho de oscuridad

  Gnone, Elisabetta

  Barcelona : Duomo, 2018

  Torna l’Olga Tindal i les seves magnífiques històries que els ciutadans de Balicó estan impacients d’escoltar. Aquesta vegada, un misteriós individu ronda pel poble i tothom té por. Qui és en Jum? Qué vol d’ells? Les respostes les trobaràs en les paraules de l’Olga.....

   

  16/04/2019
  Mitjana (0 Vots)