Novetats Novetats

 • La Revolta dels contes

  La Revolta dels contes

  [Barcelona] : Rita & Luca, DL 2018

  La revolta dels contes és una adaptació del bestseller de Roald Dahl, Revolting Rhymes. La pel·lícula recupera els personatges i relats clàssics per capgirar-los i introduir enginyosos girs, alhora que supressius i actuals. L’adaptació barreja les històries entre si per crear una de nova molt trepidant.

   

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Árboles

  Árboles

  Socha, Piotr

  Madrid : Maeva Young, cop. 2018

  Mai més tornaràs a mirar un arbre amb els mateixos ulls després de llegir aquest llibre.  Hi ha tants arbres diferents! Sabries quantes espècies hi ha al nostre planeta?, Per què els arbres són tant importants per a la resta de les especies?,  com construir una casa dalt d’un arbre?,  quina edat té l’arbre més vell del planeta? , o quina és la llavor més grans que existeix?,...  doncs això i molt més ho podràs descobrir en les pàgines d’aquest llibre, a que estàs esperant!! Mira el primer capítol.

   

   

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El Bloc de las edades

  El Bloc de las edades

  Rodríguez, Manuel J.

  [Zaragoza] : Edelvives, cop. 2018

  XVIII Premio de Literatura Juvenil Alandar, 2018

  La Laura, una jove il·lustradora, necessita tancar la ferida que li va quedar oberta cinc anys enrere. Tot va començar quan va rebre un estrany regal de la seva tieta, un bloc que sembla tenir la facultat de predir els esdeveniments futurs, i que posa en alerta a la protagonista quan dibuixa a les seves pàgines la fotografia on apareix amb les seves tres millors amigues. La Laura comença a sospitar que la inquietant transformació d’una d’elles, està vinculada a la relació sentimental que acaba de començar amb un xicot. Després de alguns mesos d’una situació insostenible, la Maria decideix trencar amb aquest xicot, però no pot fins que intervé la Laura, qui força un final tràgic. Comença a llegir-lo!

   

   

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • 248 funerals i un gos extraordinari

  248 funerals i un gos extraordinari

  Wiles, Deborah

  Barcelona : Viena, 2018

  La protagonista d’aquesta novel·la diu que ha assistit a 247 funerals. I això que només té 10 anys. Però no és tan estrany, si tenim en compte que la seva família porta la funerària del poble.  Així que ella sap molt bé com cal comportar-se en un funeral i està acostumada a entomar les desgràcies... O això és el es que es pensava fins que les coses van començar a anar-li molt malament: mor de sobte la seva estimadíssima tia Florentine, una velleta adorable; la seva millor amiga, Declaration, l’evita sempre que pot, i el seu cosinet Peach, un ploramiques insuportable, se li enganxa com una paparra i la segueix pertot arreu. Per tenir una estona de tranquil·litat, intenta per tots els mitjans quedar-se sola amb el seu gos, encara que això pugui significar perdre’s el funeral més important de la seva vida. Però la vida és plena de sorpreses. I la més important és descobrir com les afrontaràs.  Un tastet del llibre!

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Que venen els fantasmes!

  Que venen els fantasmes!

  Fernández Sifres, David

  Barcelona : Baula, 2018

  Hi ha una bona recepta per fer fora una inesperada colla de fantasmes? És difícil de saber, però en Biel, en Quim i en Poliprou intentaran expulsar sigui com sigui els que s’han instal·lat al vell casalot. Tant és si per aconseguir-ho han d’aprendre a planxar, a fer ganxet o fer un curs accelerat de fantasmes.

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Tot a punt

  Tot a punt

  Deneux, Xavier

  Barcelona : Combel, 2018

  Un punt. Què hi veus? Dos punts, tres punts... I ara? Una proposta lúdica i creativa per a comptar de l’1 al 10 i imaginar què s’amaga darrere de cada doble pàgina. Perquè a partir d’un punt podem crear gairebé qualsevol cosa! Aquí tens una mostra. 

  19/12/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Criar sin complejos : para disfrutar del arte de ser padres

  Criar sin complejos

  Salmerón Ruiz, María Angustias

  Madrid : Edaf, 2018

  El llibre que tens ara entre les mans és el que a mi m'hagués agradat trobar quan em vaig sentir tan perduda en miprimera maternitat. Un llibre que no ens jutgés com a mare o pare, que no ens donés receptes de com fer les coses. Un llibre  en el qual poguéssim aprendre quines són les necessitats del nadó, amb el suport de la ciència per desmuntar els mites que tant de mal ens fan. Sense posicionaments, sense culpabilitats i tractant tots aquests temes que moltes vegades ningú explica.

  Sabies que els nadons tenen múltiples despertars perquè és un procés maduratiu? Algú t'ha parlat de la importància d'agafar el teu bebè, millor si pot ser amb algun espai de pell descoberta, tant si has triat donar el biberó com lactància materna? Coneixes la importància que els bebés mengin textures abans dels vuit mesos per al desenvolupament del llenguatge i evitar l'aversió als sabors i textures?

  Un llibre necessari, divers i proper en el qual es tracten diversos temes del creixement del nen fins als tres anys de vida, la modificació de la son com a procés maduratiu, el contacte com a lloc de refugi i seguretat, l'alimentació com un procés d'aprenentatge, la parentalitat positiva, entre d'altres. Si coneixeu les necessitats del nostre nadó i com interactuen amb les teves, serà més fàcil trobar l'equilibri! 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/11/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Educar la atención : cómo entrenar esta habilidad en niños y adultos

  Educar la atención

  López González, Luis

  Barcelona : Plataforma, 2018

  Els nens sobreestimulats, no són capaços de mantenir l'atenció. Als adults habituats a la multitasca, ens costa centrar l'atenció en una sola cosa alhora. Aquest llibre explica què és l'atenció des del punt de vista neurològic i psicològic i ensenya com educar l'atenció en els nens i adults, a través de tècniques i exercicis.

  Guia pràctica que ens ajudarà a evitar les distraccions, connectar-nos amb nosaltres mateixos i enfortir la nostra capacitat d’atendre els detalls.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/11/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Adolescentes hiperconectados y felices : redes sociales y violencia escolar : la revolución digital en la educación de la persona

  Adolescentes hiperconectados y felices

  Milán Fitera, Antonio

  Madrid : Teconté, 2018

  L'adolescència és una etapa turbulenta, de crisi inevitable, aparent irresponsabilitat i conductes de risc. Però aquesta mala premsa està agreujant la situació en lloc d'ajudar a resoldre-la. I més en un entorn digital i canviant, amb l'ombra de l'assetjament escolar aguaitant als nostres nens des molt jovenet. Si repetim als més joves que són ineducables i difícils de tractar, s'ho acabaran creient i llavors aconseguirem que ho siguin. Però no és així. La preadolescència i l'adolescència, des dels 9-10 anys fins a la majoria d'edat, és una etapa meravellosa per ajudar-los a redescobrir i definir la seva personalitat.

  Aquest llibre va dirigit a pares, professors, tutors, orientadors, educadors i a tot aquell que entengui que un adolescent hiperconnectat pot ser feliç, i que vulgui a més formar part de la solució del problema de la violència escolar en aquesta revolució digital que estem vivint.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  05/11/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El Bosc de Haquivaqui

  El Bosc de Haquivaqui

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2018

  El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

  26/10/2018
  Mitjana (0 Vots)