Novetats Novetats

 • El Caso Vermont

  El Caso Vermont

  Johnson, Maureen

  Madrid : HarperCollins Ibérica, 2019

  Res resta amagat per sempre. Stevie Bell és una entusiasta fan de la investigació criminal. I què millor lloc per a aprofundir en els seus coneixements que l’Acadèmia Ellimgham, el centre privat fundat al 1930 pel excèntric milionari Albert Ellingham en les remotes muntanyes de Vermont? Una prestigiosa i exclusiva acadèmia, on només s’accepta un reduït nombre d’alumnes brillants, que fou escenari d’un crim encara per resoldre i del que la Stevie ho sap gairebé tot. Amb l’arribada de la Stevie a l’acadèmia, el passat retorna i la mort torna a visitar l’acadèmia. Comença a llegir.

   

  16/12/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Radio Cotilla Fanfalone

  Radio Cotilla Fanfalone

  Gómez Cerdá, Alfredo

  Boadilla del Monte (Madrid) : SM, junio de 2019

  Wanda i Darío no saben què fer per tal que Fanfalone els deixi tranquils i no els destorbi amb les seves històries de misteris i desaparicions. Però és cert que estan passant coses molt estranyes als voltants de Risposto. Gent desesperada que arriba a la costa fugint de la guerra; persones que es volatilitzen misteriosament; mags amb trucs aterradors,... Així no hi ha qui es resisteixi a fer de detectiu!!

  16/12/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Em venc profe

  Em venc profe

  Santos, Care

  Barcelona : Cruïlla, juny de 2019

  L'Òscar, la Nora i tots els altres companys de la classe estan desesperats, perquè el seu tutor, el Vicenç, ha desaparegut. La tutora substituta és la Serafina, una mestra que troben molt i molt antipàtica, i que només els posa exàmens sorpresa. En canvi, el Vicenç els agrada moltíssim, perquè porta els cabells de color blau i no crida mai. I si l'han segrestat? O ha caigut per un penya-segat? O se l'ha menjat un os? Per sort, la Nora, que és la millor amiga de l'Òscar, és la delegada de la classe i sempre té bones idees, no descansa fins que no troba una pista que els condueix a un misteriós home invisible que els ajudarà a aclarir què li ha passat al Vicenç.

  16/12/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • L'Últim centaure vermell

  L'Últim centaure vermell

  Comotto, Agustín

  imatge fixa sti abril de 2019

  Una nena imaginativa i curiosa és la protagonista d’aquesta història de centaures vermells, una espècie d’animals fantàstics extingida a causa de que ja ningú pensa en ells. En aquesta història en coneixerem l’últim exemplar: un centaure que adora la tendresa d’escenes quotidianes que normalment no captem o la bellesa de l’entorn. Un darrer centaure vermell que no marxarà fins que no compleixi la seva missió.

  16/12/2019
  Mitjana (1 Vot)
 • Grandes aprendizajes Montessori para pequeñas manos: ¡60 recetas y 70 actividades Montessori para niños autónomos y satisfechos!

  Grandes aprendizajes Montessori para pequeñas manos

  Zucchi, Audrey

  Madrid : Oberon, [2019]

  Tens ganes d'ajudar el teu fill en el seu aprenentatge i fer que participi en la VIDA amb majúscula? La cuina és la resposta! Elaborar receptes junts et permetrà posar en pràctica nombroses activitats Montessori els beneficis de les quals, des del cervell fins a l'estómac, són nombrosos i extraordinaris.

  Una altra pregunta: al teu fill li costa escriure? Ajuda'l a desenvolupar la musculatura dels seus dits i els canells amassant la base d'un pastís. La mestra li ha comentat la seva falta de concentració? Posa'l a desgranar pèsols.
  Li costa tenir confiança en si mateix? Ensenya'l a utilitzar un ganivet i a trencar un ou ell sol.
  Li interessen les lletres i els números? Aprofita algunes receptes per treballar la fonologia 'o repassa les proporcions fent-lo mesurar ingredients!

  Audrey Zucchi, inspirant-se en la pedagogia ontessori i els els darrers descubriments sobre el cervell infantil, proposa kits pedagògics en els que permet als nens experimentar amb total autonomia. 

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  21/11/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Tu embarazo día a día

  Tu embarazo día a día

  Barcelona : Libros Cúpula, marzo de 2019

  Tu embarazo día a día  és una completa i pràctica obra sobre la gestació. el part i les dues primeres setmanes de vida del nadó.

  La detallada informació que conté aquesta guia permetrà a la futura mare no només entendre els canvis que es produeixen durant aquests 280 dies inoblidables. sinó també seguir el desenvolupament del fetus a l'interior de l'úter gràcies a les sorprenents imatges que la il·lustren.

  En aquesta obra el lector trobarà:

  • Respostes a tots els seus dubtes sobre l'embaràs de la mà dels millors experts.

  • Consells sobre nutrició. exercicis i altres qüestions per mantenir-se en forma durant l'embaràs.

  • Explicacions detallades sobre els canvis que es produeixen en el cos de la mare durant aquests nou mesos.

  • Una guia pràctica per saber com atendre les necessitats del nadó durant les seves dues primeres setmanes de vida.

  • Més de 1.000 imatges. algunes d'elles d'última generació. que mostren el desenvolupament del fetus en l'úter dia a dia.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  11/11/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z

  Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z

  Naish, Sarah

  Barcelona : Ediciones Obelisco, abril de 2019

  Una guia completa de criança terapèutica, amb consells útils per a 60 problemes comuns,  ordenats de l'A a la Z.

  La paternitat terapèutica és un estil de criança profundament enriquidor, i és especialment eficaç per a nens amb dificultats d'afecció o que van experimentar algun tipus de trauma infantil. Aquest llibre proporciona tot el que es necessita saber per a poder ser un pare eficaç.

  El llibre Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z brinda als pares i cuidadors d’un procés a seguir, estructurat pas a pas i  és fàcil d'utilitzar i interpretar, per a respondre a les conductes i desafiaments comuns que presenten els nens traumatitzats. Els temes tracten des del comportament agressiu fins a les dificultats per a dormir, i inclouen consells sobre quins motius podrien desencadenar aquests problemes i com respondre terapèuticament per començar a resoldre els desafiaments que plantegen.

  Fàcil de consultar i escrit amb un estil senzill, aquest llibre és imprescindible per a tots els “pares teraupèutics”

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  Estrategias y soluciones para padres adoptivos de la a a la z
  31/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Quin embolic

  Quin embolic!

  Vic : Eumo, 2019

  Quin embolic! és una invitació a llegir rient, a gaudir del joc que ens ofereix la literatura. La manera més divertida d’encomanar el gust per la lectura és a través del joc. Contes rimats, cançons, poemes, embarbussaments… ens atrapen amb les rimes i la música, amb el so i les repeticions. Quin embolic! Però quan comencem a estirar-ne el fil, se’ns afina l’enginy i la imaginació i voldríem que el joc no acabés mai. Amb la llengua ens hi podem “embolicar” i passar estones ben divertides.

   

   

  23/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Gordon i Paddy

  Gordon i Paddy

  [Barcelona] : Pack Màgic, [2019]

  El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte,  sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

   

   

  24/10/2019
  Mitjana (0 Vots)
 • Lo que pensamos, lo que decimos

  Lo que pensamos, lo que hicimos

  Oppermann, Lea-Lina

  Santa Marta de Tormes (Salamanca) : Lóguez, [2018]

  Una persona armada i emmascarada aconsegueix introduir-se a una classe de matemàtiques d’alumnes de batxillerat. A partir d’aquest moment es succeeixen una sèrie de situacions, condicionades per l’amenaça de l’arma, que aniran descobrint la veritable personalitat i defectes ocults del professor i dels seus alumnes fins al dramàtic final.

   

  28/10/2019
  Mitjana (0 Vots)