Novetats Novetats

 • Somos la leche

  Somos la leche

  Padró, Alba

  Barcelona : Grijalbo, 2017

  La maternitat és una etapa desconeguda, plena de mites i pors, si ets mare primerenca. I si vols alletar el teu nadó, has de saber que es pot aprendre a donar el pit, que no és un acte instintiu. Disposar d'informació i suport és vital per poder decidir sobre tots els aspectes de la lactància.

  Somos la leche respon  les preguntes més freqüents que es pot fer una mare primerenca: Com em preparo per a la lactància? Què passa si el meu nadó no s'agafa bé o no guanya pes? Fins quan he de donar el pit i quan es recomana el deslletament? Com compatibilitzo la lactància materna amb la tornada a la feina?

  Alba Padró és clara en aquest llibre: allò realment important és que la mare i el nadó estiguin bé!

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  01/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Escola de fantasia Reflexions sobre educació per a mestres, pares i nens

  Escola de fantasia

  Rodari, Gianni,

  Barcelona : Blackie Books, 2017

  Els textos que presenta  Gianni Rodari, el mestre de la fantasia,  en aquest llibre van ser escrits als anys setanta, però la seva aposta insubornable per un ensenyament més ple i creatiu segueix sent del tot moderna.

  Ara torna a reeditar-se el mestre de la fantasia amb els seus textos més compromesos en aquest volum, Escola de fantasia. Un banquet d’idees per tal de renovar l’educació que, a hores d’ara, semblen encara més vigents que quan van ser publicades.

  Rodari mai no va avorrir els seus alumnes. Tampoc els seus lectors.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  01/03/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Charlie y la fábrica de chocolate

  Charlie y la fábrica de chocolate

  [S.l.] : Warner, DL 2017

  Una nova versió del clàssic de Roald Dahl, aquesta vegada amb dos protagonistes molt especials, Tom i Jerry, els famosos i més estimats enemics, un gat i un ratolí. Gaudeix en una de les fàbriques més misterioses de xocolata de les malifetes d’en Tom i Jerry. Una aventura plena de cops, riures i dolços.

  22/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Anatomia

  Anatomia

  Druvert, Hèlène

  Madrid : Maeva, cop. 2017

  12 solapes animades amb encunyats faran que descobreixis tots els racons del cos humà i t’introdueixis en els misteris de l’anatomia humana. Aquí tens un capítol.

  22/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El Pez número catorce

  El Pez número catorce

  Holm, Jennifer L.

  Barcelona : Salamandra, 2017

  A Ellie no li agraden els canvis. Troba a faltar l’escola, la seva millor amiga i fins i tot a Nemo, el peix que havia estat la seva mascota. Un dia la seva mare, que es professora de teatre, arriba a casa amb un noi ben estrany. Vesteix com un adult i es molt rondinaire, però el que més li  sobta, és que s’assembla molt al seu avi, un científic que ha dedicat molts esforços a estudiar l’envelliment humà. No serà aquest adolescent desmanegat en realitat el seu avi? És possible que hagi descobert el secret de l’eterna joventut?

  22/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Olga de papel

  Olga de papel

  Gnone, Elisabetta

  Barcelona : Duomo, 2017

  Em dic Olga i aquesta és la meva història. És una història real. És una història de quan l’ós ensinistrat del senyor Yubat, al final, em va tallar en dos i l’homenet moll em va enganxar amb cinta adhesiva. Ell sempre porta a sobre un rotlle de cinta adhesiva, perquè de tant en tant es desenganxa del fons de la caixa i cau fora. La dona voladora volia deixar-me una de les seves tiretes, però jo crec que, si et tallen en dos, fa falta alguna cosa més forta per mantenir-te junta… no creus?

  L’autora ens presenta el llibre:

  22/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • En Tristany s'encongeix

  En Tristany s'encongeix

  Heide, Florence Parry

  Barcelona : Blackie Books, 2017

  A en Tristany li està passant una cosa molt estranya: s’està encongint, i no sap per què. Els adults no li fan cas. Tenen massa coses a fer per preocupar-se dels problemes d’un nen. Tots ens hem sentit massa petits, gairebé invisibles, alguna vegada. Què passaria si un dia t’encongissis de veritat?

  22/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Tangram gat

  Tangram gat

  Rinck, Maranke

  Barcelona : Ekaré, 2017

  Un nen que s’avorria rep un tangram i li diuen que amb ell pot fer qualsevol cosa. Per començar, fa un gat però el gat no vol jugar amb ell. Llavors al nen li ve al cap una idea… “¡Espera!”, li diu. Així comença la gesta de creacions una rere l’altra. T’atreveixes?

  22/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Les enigmàtiques fotos del senyor Clarissa

  Les Enigmàtiques fotos del senyor Clarissa

  Molist, Pep

  Barcelona : Ánimallibres, 2017

  En Lluc i la Rita visiten per primera vegada el Mercat dels Encants, un lloc on, segons els ha dit el seu pare, pots trobar allò que no trobaràs enlloc, ni tan sols a Internet. Allà, en Lluc es queda palplantat davant d’una foto antiga que hi ha en una parada. Té la sensació que no és la primera vegada que veu aquella fotografia, però no recorda ni quan, ni on. Llegeix les primeres pàgines

  09/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • El gato en la noche

  El Gato en la noche

  Ipcar, Dahlov

  [Madrid] : Silonia, cop. 2017

  Uneix-te al gat del granger en el seu fascinant  viatge nocturn pels camps, granges, boscos i també la ciutat, per veure el que només ell por veure quan es fa de nit. 

   

   

  24/01/2018
  Mitjana (0 Vots)