Gènius - Biblioteca Virtual

Dibuixem els contes

Arriben les primeres il·lustracions Arriben les primeres il·lustracions

Des d'aquesta plana pots accedir a les galeries de les biblioteques que ja han enviat fitxes de la proposta: Dibuixem els contes de Roald Dahl. Fins a aquest moment s'han rebut dibuixos de quatre localitats diferents: Badalona, Pallejà, Pineda de Mar i Sant Vicenç dels Horts. Clicant al dibuix o al nom de la biblioteca de sota de la il·lustració, pots accedir a les galeries corresponents.

 

Biblioteca Can Canyadó-Can Casagemes de Badalona

Biblioteca de Pallejà

Biblioteca Serra i Moret de Pineda de Mar 

Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts

I a la següent galeria d'imatges pots veure junts tots els dibuixos arribats fins aquest moment. La plana s'acaba amb la fitxa de lectura de nou obres de Roald Dahl, la fitxa descarregable per dibuixar els contes de Roald Dahl i un dossier amb propostes d'activitats per a les biblioteques.

Dibuixem els contes de Roald Dahl Dibuixem els contes de Roald Dahl

Els personatges dels contes de Roald Dahl són estrambòtics i peculiars... quin us ha cridat més l'atenció? Pot ser el Sr. Wonka o l'odiosa Ms.Trunchbull?

Animeu-vos a caricaturitzar en aquesta fitxa el vostre personatge preferit.

Descarregueu-vos la fitxa per dibuixar el vostre personatge

 

Dossier Dossier

Amb motiu de la celebració del centenari del naixement de Roald Dahl, es proposen diverses activitats per dinamitzar la lectura de les obres més conegudes d'aquest fantàstic escriptor. Trobareu idees per disfressar-se, jugar i fer manualitats relacionades amb les seves històries. Llegir a Roald dahl sempre és divertit!

Mira el dossier amb recursos per dinamitzar les lectures