El Saló del Manga

La 22a edició del Saló Manga se celebrarà entre els dies 29 d'octubre  i 1 de novembre, durant el Pont de Tots els Sants. Després de més de 20 anys de celebració sense interrupcions, segueix creixent any rera any i un cop més augmenta la seva superfície, el número d'activitats organitzades i el número d'expositors presents.

Es tracta d'un saló dedicat al manga japonès però que ha crescut fins a dedicar-se a tot allò que té relació amb el còmic i amb el país del Japó, d'aquesta manera hi ha espais dedicats a la gastronomia, la música, el cinema, els videojocs i la cultura japonesa.

També trobaràs un espai per a nens tematitzat amb els personatges del videojoc Yo-Kai Watch, que també ha estat portat al manga i l'animació. Es podran fer diverses manualitats, hi haurà tallers de maquillatge i diversos concursos dedicats especialment al públic infantil.

Pots recordar les quatre últimes edicions comentades a l'article del sabies que...

 

A continuació et posem alguns exemples de mangas japonesos infantils que apareixen al catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipal. 

 

La casa del agua

 Jaco : the galactic patrolman
 

One piece

Aquí está nuestro héroe
 

Azumanga daio

Mira els documents més prestats d'aquest trimestre, a l'apartat de còmics veuràs que les primeres posicions estan ocupades per mangas.

Vés a l'apartat de còmic de Gènius.