Roses contra l'oblit

Per Sant Jordi regala roses i companyia! Sorpren als avís i regala'ls una rosa! la pots fer tu mateix seguint aquest tutorial  o dient als pares que comprin aquesta rosa sol·lidària per ajudar a totes les persones grans. L'organització Amics de la Gent Gran posarà a la venda roses de feltre i roba.

A més, a més, convoca més de mil voluntaris perquè portin una rosa i un llibre a les persones grans que ja acompanyen durant tot l'any, una acció que ja es porta fent des de 1998 i que ha permès que 25.000 persones grans estiguin acompanyades durant aquesta jornada.

 Durant tota la jornada de Sant Jordi es volen entregar  roses a aquestes persones amb l'ajuda de personalitats conegudes. Andreu Buenfuente i els integrants de la banda musical Amics de les arts ajuden aquest any a  l'organització Amics de la gent Gran. La campanya d'aquest any té el següent missatge: Gran i singular.

La Xarxa de Biblioteques Municipals distribueix els cartells de la campanya entre les biblioteques dels municipis on actualment l'associació desenvolupa la seva acció social: Barcelona, Badalona, Centelles, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Manlleu, Roda de Ter, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, Santa Coloma de Gramenet, Taradell, Tona, Torelló, Vilanova i la Geltrú, i Vic.

Torna a l'especial de Sant Jordi>>