New arrivals New arrivals

 • Neu i els arbres màgics

  Neu i els arbres màgics

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2017

  Quatre històries que giren al voltant de la natura i els arbres.  A Tigres enfilats, protagonitzat per un nen molt mandrós que amb el seu enginy posarà les feres a la seva mercè. A El Petit brot, s’explica la història d’una nen i la seva roba màgica. A One, two, tree, tenim les aventures d’un arbre que un bon dia es posa a caminar. I per últim, a Neu, uns nens que van d’excursió queden colgats per una tempesta sobtada de neu, i en Filemó descobrirà que una família d’esquimals s’ha instal·lat a casa seva.

   

   

  29/11/2017
  Average (0 Votes)
 • Descubre al escritor que llevas dentro

  Descubre al escritor que llevas dentro

  Edge, Christopher

  Barcelona : Alfaguara, 2017

  Aquest llibre conté tot el que necessites saber per escriure grans històries que tots els teus amics voldran llegir. Descobreix com plantejar arguments, imaginar mons, afegir girs, accions i conflictes amb l’ajut de professionals de l’escriptura i consells de grans autors. Comença a escriure i no t’aturis fins a trobar el final perfecte! Fes una ullada al llibre.

  29/11/2017
  Average (1 Vot)
 • Sweet Sixteen

  Sweet Sixteen

  Heurtier, Annelise

  Lleida : Pagès, 2017

  Una història basada en fets reals. Inici de curs de 1957 L'institut amb més prestigi d'Arkansas accepta estudiants negres per primera vegada. Són nou, disposats a provar-ho. Són dos mil cinc-cents, disposats a impedir-ho.

  La  Molly, és una noia que ha crescut al costat de la seva mare i la seva avia en un ambient de segregació racial que no ha canviat des de l’abolició de l’esclavitud. La Molly formarà part d’un petit grup de nois i noies que per primera vegada van a estudiar a una escola de secundària pública reservada, com totes les escoles dels EEUU, fins llavors per als alumnes blancs.

  Llegeix les primeres pàgines.

  20/11/2017
  Average (0 Votes)
 • Héroes

  Héroes

  Richter, Jutta

  [Santa Marta de Tormes] : Lóguez, cop. 2017

  Els petits herois del Camino del Río:  “Uns valents nens impedeixen un gran foc”, es podia llegir en grans titulars en el diari local. Però, la realitat és molt diferent. Felix, d’onze anys, i les seves amigues Corina i Mia no han apagat el foc. Tot el contrari, ells mateixos l’han provocat amb la simple intenció de viure una aventura. Una persona del poble, un conegut alcohòlic, es denunciat com a principal sospitós d’haver provocat l’incendi, els tres amics es troben amb el conflicte moral que determinarà la relació entre ells.

  17/11/2017
  Average (0 Votes)
 • Missió impossible

  Missió impossible

  Castanyer i Angelet, Xavier

  Barcelona : Abadia de Montserrat, 2017

  Una missió impossible, una aventura colossal, plena de sorpreses i situacions que us deixaran sense respiració, misteris insospitats i, sobretot, acció, molta acció. En Roc i la Bruna són dos germans que viuen a la Catalunya de la Prehistòria. Disposats a tot per salvar el seu clan, els nostres protagonistes desafiaran els perills més inesperats enmig d'un paisatge agrest i imponent. Se'n sortiran?

   

   

  17/11/2017
  Average (0 Votes)
 • La Mentida

  La Mentida

  Grive, Catherine

  Madrid : Siruela, cop. 2017

  Aquesta és la història d’una nena que un bon dia diu una mentida. La mentida creix i l’empaita; i la nena haurà de trobar la clau per deslliurar-se’n. Llegeix un fragment.

  15/11/2017
  Average (0 Votes)
 • Niños sobreestimulados

  Niños sobreestimulados

  Banderas, Alicia

  Barcelona : Cúpula, 2017

  Actualment tenim un gran afany per sobreestimular als nostres fills perquè siguin millors o més intel·ligents. L'ímpetu que molts pares tenen perquè els seus fills adquireixin majors destreses, habilitats i capacitats, lluny de perseguir aquest objectiu, pot minvar la seva salut. I les noves tecnologies han agreujat el problema.   En aquest llibre l’Alícia Banderas ens explica  els riscos que comporten l'excessiva estimulació i la hipereducació a la qual sotmetem als nostres nens i adolescents, i el seu impacte en el cervell del menor. Ens explica com educar els menors sense danyar-los i protegir-los dels perills que amaguen les noves tecnologies.  

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  23/10/2017
  Average (0 Votes)
 • Empantallados: cómo convivir con hijos digitales

  Empantallados

  Moll, Santiago

  Barcelona : Larousse, 2017

  Una lectura sense falsos dramatismes ni tints apocalíptics de la nova realitat que ens envolta, plena de pantalles. Aquest llibre una visió sense prejudicis sobre la manera en què afecta la tecnologia i les infinites possibilitats que aquesta ofereix en el desenvolupament, aprenentatge, conducta i relacions dels infants i joves, i què poden fer i fins a quin punt han d'intervenir els pares, d'una banda, i la comunitat docent, per l'altre, per canalitzar positivament l'enorme flux d'informació i aquesta hiperconnectivitat en què aquells viuen. Pàgines molt dinàmiques, un format manejable i variades il·lustracions complementen aquest manual que aborda qüestions com: Uns més «nadius digitals» que altres ?, Com combatre els lladres de temps?, La tecnologia com a aliada de la vocació, la creativitat i el talent?  Infoxicats? No em diguis famós, digue’m Influencer ??

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  23/10/2017
  Average (0 Votes)
 • Vaiana

  Vaiana

  [Madrid] : Disney, cop. 2017

  Fa molts anys en el món antic de les illes del sud del Pacífic, Vaiana, una princesa i experta navegant, parteix  a la cerca d’una illa llegendària per salvar al seu poble. Serà un viatge ple d’acció i aventures on trobaran enormes criatures marines, impressionants submóns i tradicions mil·lenàries. 

   

   

  16/10/2017
  Average (0 Votes)
 • Víkings!

  Víkings!

  Carpentier, Vincent

  Madrid : Nórdica, 2017

  Alerta, arriben els víkings! Ja deus saber que provenen de les terres fredes d’Escandinàvia, viatgen amb els seus vaixells enormes, els drakkars, amb cap de drac. Grans navegants i comerciants, des de finals del segle VIII fins a principis del X, van recórrer el nord d’Europa, remuntant rius i dominant ciutats. En aquest llibre en coneixeràs els costums, els déus, descobriràs com es relacionaven amb altres pobles i aprendràs que no eren tan bàrbars com pensem i que també van ser grans amants de la poesia i de contar històries, que recollien en obres anomenades sagues. T’apuntes al nostre viatge víking? Llegeix les primeres pàgines.

  16/10/2017
  Average (0 Votes)