New arrivals New arrivals

 • Vaiana

  Vaiana

  [Madrid] : Disney, cop. 2017

  Fa molts anys en el món antic de les illes del sud del Pacífic, Vaiana, una princesa i experta navegant, parteix  a la cerca d’una illa llegendària per salvar al seu poble. Serà un viatge ple d’acció i aventures on trobaran enormes criatures marines, impressionants submóns i tradicions mil·lenàries. 

   

   

  16/10/2017
  Average (0 Votes)
 • Víkings!

  Víkings!

  Carpentier, Vincent

  Madrid : Nórdica, 2017

  Alerta, arriben els víkings! Ja deus saber que provenen de les terres fredes d’Escandinàvia, viatgen amb els seus vaixells enormes, els drakkars, amb cap de drac. Grans navegants i comerciants, des de finals del segle VIII fins a principis del X, van recórrer el nord d’Europa, remuntant rius i dominant ciutats. En aquest llibre en coneixeràs els costums, els déus, descobriràs com es relacionaven amb altres pobles i aprendràs que no eren tan bàrbars com pensem i que també van ser grans amants de la poesia i de contar històries, que recollien en obres anomenades sagues. T’apuntes al nostre viatge víking? Llegeix les primeres pàgines.

  16/10/2017
  Average (0 Votes)
 • Camins de nit

  Camins de nit

  Portell, Raimon

  Barcelona : Barcanova, 2017

  La Rut ha de fugir. De qui? Cap on? Per què? El lector sap el mateix que ella. Sap que no té cap altra opció, però no sap el motiu. Arrossega més incerteses que respostes. Els secrets envolten fins i tot aquells que ajuden la Rut, com ara el professor Argimon, en Marc, l'Anxova... Quin interès poden tenir, en la noia, els que la busquen?

  16/10/2017
  Average (0 Votes)
 • L'Ocarina blava

  L'Ocarina blava

  Satz, Mario

  Barcelona : Babulinka Books, 2017

  Baba Ganush, un noi de dotze anys de Casablanca, té un dit màgic de colors capaç d’obrar prodigis. El seu avariciós oncle, l’Abu Kabir, mogut per l’enveja i la gelosia, el perseguirà per terra i mar per prendre­‐li el tresor. En Baba haurà de fugir armat només amb una vella bicicleta i una ocarina blava tallada en lapislàtzuli. Recorrerà tot Àfrica fins arribar a un poblat pigmeu on descobrirà el seu destí i una profecia per complir.

  16/10/2017
  Average (0 Votes)
 • Dorothy

  Dorothy

  Sáez Castán, Javier

  [Mataró] : A buen paso, 2017

  Jonah i Martha viuen en una granja a Kansas. Martha passa tot el dia llegint seleccions del “Reader’s Digest” o qualsevol llibre que parli de l’evolució i de la vida. Jonah l’escolta i normalment es deixa convèncer per la claredat d’arguments de la Martha. El dia que un petit tornat es forma en el patí de darrera de casa seva decideixen adoptar-lo. L’anomenaran Dorothy i els hi canviarà la vida per sempre.

  18/10/2017
  Average (0 Votes)
 • Ernest i Celestina, músics de carrer

  Ernest i Celestina músics de carrer

  Vincent, Gabrielle

  Barcelona : Kalandraka, 2017

  Una altra història sobre les peripècies d’un ós bondadós i d’una ratolineta amb molta iniciativa. Tots dos viuen modestament en una vella casa que necessita reparacions, i per poder pagar les  obres,  la Celestina proposa a l’Ernest que toquin el violí al carrer. 

  16/10/2017
  Average (0 Votes)
 • L'Estiu i la tardor al regne d'Escampeta

  L'Estiu i la tardor al regne d'Escampeta

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2016

  Durant les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa i la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que alguna se n’empesca. A la tardor, quan s’esborrin les històries dels llibres d’Escampeta, s’embarcaran en mil peripècies per tal de no avorrir-se i trencar el malefici d’en Bonifaci i la banya d’unicorn.

  13/09/2017
  Average (0 Votes)
 • El Ratolí i la muntanya

  El Ratolí i la muntanya

  Gramsci, Antonio,

  Santander : Milrazones, 2017

  És la història d’un ratolí que es beu la let de l’esmorzar d’un nen. Quan el nen desperta i plora de gana, el ratolí demana llet a la cabra, que no pot donar-la-hi si no pastura abans. Però el prat no té herba, ni la font aigua... tot està destrossat per la guerra i l'especulació. El ratolí promet en nom del nen que plantarà arbres quan sigui gran, i tothom es posa a treballar perquè el nen pugui esmorzar... i el poble recupera la seva vitalitat anterior. 

  15/09/2017
  Average (0 Votes)
 • ¡Mira al cielo!

  ¡Mira al cielo!

  Alonso Peña, José Ramón

  Barcelona : Juventud, 2017

  Quants estels hi ha a l’univers?, qui va inventà el primer telescopi?, què animals han viscut a l’espai?, de quin color és el cel de Neptú?, o quantes llunes té Saturn?. Aquestes i moltes altres preguntes sobre l’espai i l’exploració espacial les podràs trobar en aquest llibre. Mira al cel i .... qui no ha somiat mai en ser astronauta?

  15/09/2017
  Average (0 Votes)
 • L'actor Lucas Bilbo

  L'Actor Lucas Bilbo

  Burgas, Àngel

  Barcelona : Edebé, 2017

  Ningú va ser conscient de la desaparició de la Rut el dia que va passar. Aquell matí havia anat a classe, però pel a la tarda no va aparèixer a l’assaig de teatre. L’endemà tampoc va anar a classe. Aviat els seus companys es van adonar que alguna cosa estranya passava: els professors estaven nerviosos i, a mig matí, es va presentar la policia. El rumor es va estendre com la pólvora: La Rut Fàbregas ha desaparegut! La policia està interrogant els seus amics al despatx del director! Quin misteri s’amaga rere aquesta desaparició? Quina relació té amb qui, anys després, es convertiria en un famós actor? Llegeix el primer capítol.

  14/09/2017
  Average (0 Votes)