New arrivals New arrivals

 • Charlie y la fábrica de chocolate

  Charlie y la fábrica de chocolate

  [S.l.] : Warner, DL 2017

  Una nova versió del clàssic de Roald Dahl, aquesta vegada amb dos protagonistes molt especials, Tom i Jerry, els famosos i més estimats enemics, un gat i un ratolí. Gaudeix en una de les fàbriques més misterioses de xocolata de les malifetes d’en Tom i Jerry. Una aventura plena de cops, riures i dolços.

  19/02/2018
  Average (0 Votes)
 • Anatomia

  Anatomia

  Druvert, Hèlène

  Madrid : Maeva, cop. 2017

  12 solapes animades amb encunyats faran que descobreixis tots els racons del cos humà i t’introdueixis en els misteris de l’anatomia humana. Aquí tens un capítol.

  19/02/2018
  Average (0 Votes)
 • El Pez número catorze

  El Pez número catorce

  Holm, Jennifer L.

  Barcelona : Salamandra, 2017

  A Ellie no li agraden els canvis. Troba a faltar l’escola, la seva millor amiga i fins i tot a Nemo, el peix que havia estat la seva mascota. Un dia la seva mare, que es professora de teatre, arriba a casa amb un noi ben estrany. Vesteix com un adult i es molt rondinaire, però el que més li  sobta, és que s’assembla molt al seu avi, un científic que ha dedicat molts esforços a estudiar l’envelliment humà. No serà aquest adolescent desmanegat en realitat el seu avi? És possible que hagi descobert el secret de l’eterna joventut?

  19/02/2018
  Average (0 Votes)
 • Olga de papel

  Olga de papel

  Gnone, Elisabetta

  Barcelona : Duomo, 2017

  Em dic Olga i aquesta és la meva història. És una història real. És una història de quan l’ós ensinistrat del senyor Yubat, al final, em va tallar en dos i l’homenet moll em va enganxar amb cinta adhesiva. Ell sempre porta a sobre un rotlle de cinta adhesiva, perquè de tant en tant es desenganxa del fons de la caixa i cau fora. La dona voladora volia deixar-me una de les seves tiretes, però jo crec que, si et tallen en dos, fa falta alguna cosa més forta per mantenir-te junta… no creus?

  L’autora ens presenta el llibre:

  19/02/2018
  Average (0 Votes)
 • En Tristany s'encongeix

  En Tristany s'encongeix

  Heide, Florence Parry

  Barcelona : Blackie Books, 2017

  A en Tristany li està passant una cosa molt estranya: s’està encongint, i no sap per què. Els adults no li fan cas. Tenen massa coses a fer per preocupar-se dels problemes d’un nen. Tots ens hem sentit massa petits, gairebé invisibles, alguna vegada. Què passaria si un dia t’encongissis de veritat?

  19/02/2018
  Average (0 Votes)
 • Tangram gat

  Tangram gat

  Rinck, Maranke

  Barcelona : Ekaré, 2017

  Un nen que s’avorria rep un tangram i li diuen que amb ell pot fer qualsevol cosa. Per començar, fa un gat però el gat no vol jugar amb ell. Llavors al nen li ve al cap una idea… “¡Espera!”, li diu. Així comença la gesta de creacions una rere l’altra. T’atreveixes?

  19/02/2018
  Average (0 Votes)
 • Les enigmàtiques fotos del senyor Clarissa

  Les Enigmàtiques fotos del senyor Clarissa

  Molist, Pep

  Barcelona : Ánimallibres, 2017

  En Lluc i la Rita visiten per primera vegada el Mercat dels Encants, un lloc on, segons els ha dit el seu pare, pots trobar allò que no trobaràs enlloc, ni tan sols a Internet. Allà, en Lluc es queda palplantat davant d’una foto antiga que hi ha en una parada. Té la sensació que no és la primera vegada que veu aquella fotografia, però no recorda ni quan, ni on. Llegeix les primeres pàgines

  09/02/2018
  Average (0 Votes)
 • El gato en la noche

  El Gato en la noche

  Ipcar, Dahlov

  [Madrid] : Silonia, cop. 2017

  Uneix-te al gat del granger en el seu fascinant  viatge nocturn pels camps, granges, boscos i també la ciutat, per veure el que només ell por veure quan es fa de nit. 

   

   

  24/01/2018
  Average (0 Votes)
 • Método natural para solucionar el sueño del bebé

  Método natural para solucionar el sueño del bebé

  Moore, Polly

  Barcelona : Medici, cop. 2017

  Aprofita els ritmes interns de son del teu fill per a unes millors nits i migdiades. Basat en el cicle de descans i activitat que es repeteix cada hora i mitja, aquest és un programa amb una base científica per a què els pares ajudin els seus fills a dormir tot el que necessiten, tant de dia com de nit. El mètode és senzill, de fàcil aplicació, i amb resultats immediats a llarg plaç.

  “Per fi, un llibre pràctic sobre la son del bebè, escrit per una científica i mare, Polly Moore, que comprén les complexitats de la son infantil i mostra empatia amb les tribulacions de la paternitat...”

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  29/01/2018
  Average (0 Votes)
 • Llévame contigo: guia de adopción responsable

  Llévame contigo

  Rodríguez, Carlos

  Madrid : Oberon, DL 2016

  L'elecció d'un animal de companyia perquè convisqui a les nostres llars és una decisió de gran importància, una decisió que ens aportarà un gran nombre de beneficis i que requerirà un gran nombre de responsabilitats. Aquest llibre no només ens ajuda a afrontar amb garanties tan important decisió, sinó que a més se'ns transmet que l'elecció ha de passar de forma ineludible per tenir molt presents a tots aquells animals que esperen una segona oportunitat, els animals que cada any són abandonats i copen les instal·lacions de les entitats de protecció.  

  "Llévame contigo" és una finestra a l'esperança per a tots aquells éssers vius que esperen una llar definitiva, una llar que, amb coneixement, respecte i afecte, els rebi amb les mans obertes.

  *Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

  29/01/2018
  Average (0 Votes)