Món llibre 2017 Món llibre 2017

 

 

Món llibre : Festival literari per infants i joves

 

il·lustradora d'aquesta edició 2017: Maria Corte. Mira la seva plana web

 

Els dies 8 i 9 d'abril de 2017 se celebrarà al cor de la ciutat de Barcelona - al CCCB, al MACBA i a la Plaça de Joan Coromines- la tretzena edició del Món llibre. Gaudeix en família del plaer de la lectura. L'horari serà entre les 11.00 h del matí i les 19.30 hores del vespre i en aquest espai de temps trobaràs moltes sorpreses i novetats en forma de tallers, activitats i espectacles (aproximadament 100 diferents)

Destaca la possibilitat de gaudir de les històries d’un contacontes o trobar-te amb convidats tan insòlits com Les Irréels o tan entranyables com Pinocchio. A més s'ofereix el contacte entre els creadors i el públic amb diverses xarrades i espais per a les diverses editorials. Una autèntica fira per anar preparant-nos per celebrar Sant Jordi dos setmanes després.

Aquest any aprendràs de l'experiència d'alguns joves que els agrada llegir i escriure. Però aquesta última activitat la fan d'una manera molt original : són bloguers que expressen les seves opinions a les xarxes. Sempre escriuen dels seus interessos, a vegades són les recomanacions de les lectures que els agraden. Trobem alguns amb una gran influència a les xarxes. 

També tindràs la possibilitat de perdre't per una biblioteca molt especial, a Món Llibre han construit una biblioteca en la qual els carrers i les places, les avingudes i els jardins, les cantonades i els passatges estan fets de llibres.

Mira la proposta que ens fa Món Llibre sobre lectures recomanades, algunes d'elles les destaquem a la Xarxa de Biblioteques Municipals:

 

 "El peix irisat"

 "L'ovelleta que va venir a sopar"

"Allà on viuen els monstres"

 "La senyora dels llibres"
 

"La casa dels ratolins"
 

"La Florentina vol veure món"
 

Mira la web de Món Llibre.

Mira la programació de Món Llibre

Vés a la plana inicial del Gènius.