Directori de bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona

Memòria sobre rodes Memòria sobre rodes

Memòria sobre rodes és un projecte adreçat als infants del cicle superior de primària dels municipis que visiten els bibliobusos de la Xarxa.

Es vol recuperar la memòria històrica a través de la recollida de fotografies antigues i testimonis orals, perquè els infants sàpiguen com era el seu poble fa més de 50 anys.

Els nois i noies del cicle superior de l'Escola Muntanyola ja van presentar el seu treball als responsables del Bibliobús Tagamanent, pots veure els resultats en aquest vídeo:

 

Més informació sobre el projecte.

Al web Memòria sobre rodes pots veure aquest treball i d'altres que s'estan duent a terme.

Bibliobús Puigdon Bibliobús Puigdon

El divendres 16 de setembre es va inaugurar el nou bibliobús Puigdon. Es caracteritza per una gran presència de les noves tecnologies.

Amb aquest ja són 10 els bibliobusos de la Diputació de Barcelona. Conté uns 2800 documents per a préstec d'un fons inicial de 5000 obres repartides pels 10 metres de llarg que fa el vehicle. Donarà servei a 11 municipis diferents.

Millora les rutes dels bibliobusos Guilleries i Tagamanent.

Poesia i emocions a la tardor Poesia i emocions a la tardor

Arriba la tardor i un any més els bibliobusos  El Castellot, MontauMontserrat tornen a organitzar unes campanyes de foment de la lectura que arriben als infants de tots els pobles on donen servei.

Són aquestes campanyes: Un món d'emocions al bibliobús Montserrat i La poesia de Joana Raspall als bibliobusos El Castellot i Montau.

Retalla el bibliobús Retalla el bibliobús

Els bibliobusos circulen pels pobles de la província amb moltes propostes per a tu. Ara en pots tenir un a casa teva si et descarregues aquesta làmina i segueixes les instruccions.