Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Llibres electrònics Llibres electrònics

Vols llegir en electrònic? Consulta el catàleg que t'oferim a eBiblio Catalunya, el servei de préstec de llibres electrònics de les biblioteques.

Destaquem Destaquem

Escoles Escoles

L'espai Escoles està pensat per donar suport als mestres i professionals de l'àmbit de l'educació. Trobareu recursos especialitzats en ensenyament, foment de la lectura, biblioteca escolar i formació. Si voleu ampliar informació sobre allò que ofereix el portal Gènius a les escoles, cliqueu aquí.

A més les biblioteques de la Xarxa ofereixen activitats i serveis destinats a les escoles i instituts, com el projecte Memòria sobre rodes que realitzen els bibliobusos als centres educatius dels municipis on donen servei.

 

Gaudiu del carnet d'entitat: podeu sol·licitar el carnet d'entitat, ja sigui com a centre educatiu o com a grup classe, per accedir amb condicions especials a alguns dels serveis de la biblioteca, com el servei de préstec.   

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la biblioteca més propera.

Destacats Destacats

Novetat destacada Novetat destacada

Lo que necesitan los niños : ¿una nueva escuela?

Ja han passat centenars d'anys des del naixement de l'escola i avui es presenta un context que, inevitablement, dibuixa noves necessitats.

Més informació

Recursos d'interès Recursos d'interès

 • Internet segura for Kids

  Per celebrar el Dia Mundial de Internet una web per protegir a l'infant dels problemes de la xarxa.
 • Learning Resource Exchange for Schools

  Repositori que ofereix continguts educatius en obert, amb el recolzament dels Ministeris d'Educació d'Europa
 • Koalatext

  Koalatext és un recurs en línia per aprendre la llengua anglesa, creat i desenvolupat per facilitar tant l’ensenyament com...
 • Efemèrides LiJ 2019

  Recull elaborat pel Servei de Documentació LIJ de la Biblioteca Xavier Benguerel, que conté les efemèrides més destacades...
 • Com crear un ambient lector a l'escola

  Una obra per continuar avançant en la imprescindible tasca d’oferir oportunitats lectores als nens i nenes que assegurin...

Serveis a les escoles Serveis a les escoles

La Xarxa de Biblioteques Municipals treballa amb les escoles i les biblioteques escolars dels diferents municipis de la província de Barcelona tot oferint-los serveis que ajuden a familiaritzar el nen amb l'ús de les biblioteques i a adquirir hàbits de lectura i habilitats en la recerca d'informació:

Més informació