Image detail - Gènius

Image

Internet
Internet

Protocol d'internet

Internet ha anat evolucionant moltíssim. Has de saber que és el sistema que comunica ordinadors en xarxa i que després aquest té moltes maneres de fer-se efectiu.

El més conegut i que s'ha implantat des de 1989 el van crear Tim Berners-Lee i Robert Caillau i és el WWW (World Wide Web) que és el sistema d'informació que funciona a través dels protocols HTTP. La navegació entre planes es fa mitjançant aquest tipus d'enllaç.

L'accés de les persones és delicat i quan es tracta de nens més encara. Des de el portal Gènius volem donar eines que ajudin a garantir la seguretat del menor ja que a internet pots trobar informació de molta utilitat, però també, altra que pot resultar inadequada, incompleta, obsoleta o ofensiva per a algunes persones.

 

Source:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació