Detall d’imatge - Gènius

Ruta de navegació

Imatge

Les llenties
Les llenties

Abans de cuinar-les

És un llegum que creix en beines que contenen una o dues llavors. Fa milers d'anys es va iniciar el seu cultiu a Iraq. Actualment es poden trobar a qualsevol lloc del món al ser molt econòmiques.

Contenen ferro, fòsfor, coure... moltes propietats molt necessàries per una correcta nutrició,per a aquelles persones que segueixen una alimentació vegetariana, les llenties són una de les fonts més importants i destacades de ferro (a més el nostre organisme l'assimila fàcilment i ajuden a les persones amb anèmia)

A vegades són rebutjades pels nens però es poden fer de maneres molt variades i combinades amb molts altres productes. Cuinar-les és fàcil i ràpid ja que no necessiten ser remullades amb anterioritat i estan llestes en 20 a 30 minuts de cocció. Es poden preparar en sopes, estofats i guisats. Es caracteritzen per absorbir fàcilment els sabors i ser baixes en calories.

La invasión de las lentejas

El Pirata Jack Lentejas

 

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació