Notícies

Vols escriure sobre el mar?
Vols escriure sobre el mar?

El Museu Marítim de Barcelona (MMB), amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i Edicions 62, organitza el I Concurs de Microrelats de temàtica marítima. Si tens 10 anys o més, pots participar-hi!

Has d'escriure un microrelat, és a dir, un text que tingui com a màxim150 paraules, el pots fer en català, castellà o anglès, i ha d'incloure en tot cas la frase: "acabava de trepitjar coberta / acababa de pisar cubierta / I'd just set foot on deck".

Els participants es dividiran en quatre categories segons les edats: 10/12 anys, 12/14 anys, 14/16 anys i adults. A cada categoria hi haurà tres guanyadors que seran escollits per un jurat especialitzat. El premi consistirà en una sortida de navegació amb el pailebot Santa Eulàlia, per a quatre persones, i un lot de llibres per cortesia d'Edicions 62.

La gestió del concurs es fa a través del bloc, on hi ha les bases i les indicacions per participar-hi. El termini de presentació dels relats serà des del dia 7 de gener fins l'1 d'abril. El lliurament de premis es farà el dia 19 d'abril.

Esperem els teus relats mariners!
 

02/01/2013 09:20h