El Museu Marítim de Barcelona El Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona és un espai molt que aplega molts materials que tenen a veure amb el mar. Segles i segles de navegació i desenvolupament en la temàtica marítima es posen a l'abast dels visitants.

Recordeu els descomptes que hi ha a la vostra disposició

Les exposicions:

Durant un any i mig fins a la fi de l'any 2016, pots veure l'exposició: 7 vaixells, 7 històries. Trobaràs històries de vaixells on podràs veure exposats alguns dels models de vaixell més destacats del Museu, així com objectes diversos del fons del Museu, com ara atles i cartes nàutiques, instruments de navegació, canons...

Podràs navegar per diverses narracions utilitzant diferents vaixells com a grans protagonistes. Es tractaran set grans temes universals.

Fins al gener de 2017 trobaràs l'exposició Vaixells de joguina que apropa la cultura marítima a través del lleure infantil i revalora la joguina com a document històric, subratllant la importància de les joguines fetes i construïdes al nostre país.

 Per presentar aquesta exposició el dia set de setembre es farà una festa per a les famílies on després d'una visita autoguiada es podrà participar al Jardí del Museu a l'activitat de construcció d'un vaixell. Amb aquest es realitzaran regates. Dues hores de diversió gratuïta en família.

Algunes de les activitats:

Obrim la Porta de Santa Madrona i els jardins del Baluard, a partir del 24 de gener de 2016 i durant pràcticament tot l'any,  Els diumenges al matí s'obre el portal de Santa Madrona de l'Avinguda Paral·lel, l'únic portal que es conserva de la muralla medieval. A més, es pot passejar pels jardins del Baluard. Sempre obre el primer, tercer i quart diumenge de mes, entre les 11 i les 14 hores. Hi ha entrada lliure.

Tots els segons diumenges de cada mes trobaràs Acadèmia Pirata  i Bot de vent. En aquesta última activitat has de construir un petit vaixell que haurà de competir amb la resta de vaixells, ajudats amb la força de l'aire que impulsarà un petit globus.

Vés a l'especial de l'aigua>>