Listador de contenidos web Listador de contenidos web

 • L'or de Boavista

  L'Or de Boavista

  Batem

  Barcelona : Base, 2016

  El pallasso Noè coneix en Marsupilami d'aventures anteriors. Quan fa una travessia pel riu Supopoaro s'ha d'aturar. Molt a prop d’on reparen el seu vaixell atrotinat hi ha un vell temple indígena de l’interior del qual sorgeixen unes estranyes i malèfiques rialles. Què és el que succeeix a l’interior del temple de Boavista?

  27/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Ets especial

  Ets especial

  Landry el Rumbero

  [Girona] : RGB, DL 2016

  Aquest és un treball de temes originals, que pretén aportar missatge propi, amb unes cançons que, més que infantils, es defineixen com a aptes per a tots els públics.

  És el tercer treball d'una banda de músics tots ells integrants de les més importants formacions de rumba catalana del país com La Troba Kung Fú, Sabor de Gràcia, AiAiAi, entre d’altres.

  27/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Las Aventuras de Topito

  Las Aventuras de Topito

  [Barcelona] : Rita & Luca, DL 2016

  Descobreix el mític personatge de l’animació txeca que ha donat la volta al món: el petit talp. La seva curiositat i picardia el porten a viure un munt d’aventures divertides i entranyables, que faran les delícies dels més petits. Una producció única carregada de valors positius com l’amistat, l’ecologisme, la creativitat o el respecte a la diferència.

   

  Tráiler oficial "Las aventuras de Topito" from RitaLucaFilms on Vimeo.

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Frida

  Frida

  Perez, Sébastien

  [Zaragoza] : Edelvives, 2016

  Una mirada intima i introspectiva a la personalitat d’aquesta genial pintora i uns de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX. El llibre alterna pensaments i reflexions de l’autor amb extractes de quaderns personals de la mateixa Frida.

   

  27/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Dos chicos besándose

  Dos chicos besándose

  Levithan, David

  Madrid : Nocturna, 2016

  Craig i Harry tenen 17 anys, un passat en comú i un objectiu actual: batre el rècord del petó més llarg de la història. Però també demostrar que dos nois fent-se un petó és quelcom completament normal. L’autor llegeix un fragment: 

   

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La Trompeta del cigne

  La Trompeta del cigne

  White, E. B.

  Barcelona : Viena, 2016

  Quan resulta que ets un cigne trompeter i neixes mut, com li ha passat a en Louis, tens un problema. Sobretot, si el teu pare no deixa de dir que això no s’havia vist mai a la família, fins ara! I la cosa es complica encara més quan t’enamores i vols declarar-te com ho fan tots els cignes trompeters... Sí, és un problema, però en Louis és molt espavilat i, sobretot, té uns quants amics que estan disposats a ajudar-lo, com en Sam, un nen que passa les vacances just al costat del llac on viu ell, o la professora que ensenya el cigne a escriure, o el barquer que el deixa instal·lar-se a l’Hotel Ritz de Boston. Al capdavall, quan un es vol comunicar, sempre troba la millor manera de fer-ho. I en Louis té les ganes i també té molta bufera!

   

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Un conill menut i saberut

  Un conill menut i saberut

  Gough, Julian

  [Barcelona] : Baula, 2016

  L’Óssa i el Conill són veïns, però tenen costums diferents, molt diferents. La bona convivència penja d’un fil fins que un dia tots dos es veuen en perill. Aleshores s’adonen que no hi ha res com tenir un amic al costat.

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Hem trobat un barret

  Hem trobat un barret

  Klassen, Jon

  Santander : Milrazones, 2016

  Després de On és el meu barret? i Aquest barret no és meu, arriba el tercer llibre de la trilogia.  Aquesta vegada els protagonistes són dues tortugues que troben un barret. Els agradaria quedar-se’l a totes dues, però només hi ha un barret. Els seus ulls ho diuen tot...

   

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • El cuento de la princesa Kaguya

  El Cuento de la princesa Kaguya

  Madrid : Vértigo, DL 2016

  Aquesta història es basa en un conte popular japonès del segle IX , El tallador de Bambú. Narra la trobada d’una nena diminuta dins d’una planta de bambú per part d’una parella d’ancians camperols que decideixen adoptar-la com si fos la seva filla. Un cop la noia creix es convertirà en una formosa dona, que es pretesa per molts homes, incloent l’emperador, però ella els rebutja a tots perquè assegura venir de la lluna i ha de tornar-hi.

  27/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Abejas

  Abejas

  Socha, Piotr

  Madrid : Maeva Young, 2016

  Deixa’t transportar al màgic món de les abelles. Observa-les d’a prop, mira com son, entra a les seves cases: els ruscos, coneix les seves costums. Fixa’t com ballen, i quan i per què ho fan. Descobreix que habiten la terra abans que els dinosaures i perquè les trobem en les robes de Napoleó. Treballa amb els apicultors, viatja en un camió que transporta els ruscos fins als fruiters en flor de Califòrnia i tasta les diferents classes de mel.  Però vigila, ves amb compte:  !No et piquin!!!

  Mira el primer capítol.

  17/03/2017
  Mitjana (0 Vots)