Anna Manso

Anna Manso

Va néixer a Barcelona l'any 1969. Viu al barri de Gràcia. És la sisena de set germans i mare de tres fills. De petita era una gran lectora com ella mateixa ha explicat diferents vegades. Arribar a l'ofici d'escriure podria semblar natural però en el seu cas va haver alguns contactes previs amb el cinema i la producció audiovisual. Després també faria estudis superiors ja una mica més relacionats amb l'ofici d'escriure ja que aprenia sobre els guions. És per això que ja des de l'any 1996 ha treballat com a guionista de programes infantils com Barri Sèsam, Club Super 3, MIC...  sèries per a grans com El joc de viure, Ventdelplà, El Cor de la Ciutat entre d'altres  i programes d'entreteniment a diverses televisions molts d'ells també en castellà.

Ha publicat prop de 40 llibres infantils alguns d'ells premiats com seria el cas de Canelons Freds (Premi Gran Agular 2008), Allò de l'avi (mateix premi 8 anys després) i el Premi atrapallibres de 2016 amb l'obra Amics monstruosos.

Publica al diari Ara una columna setmana adreçada a mares i pares. Experiència no li falta, hem de pensar que té tres fills.

 

A l'atac

L'Àlex i en Gandhi al Brasil

Allò de l'avi

Amics monstruosos

Botes noves

Canelons freds

Cara de gos 

El Fittipaldi

Leandre, el nen horrible

La llista d'aniversari

La reina dels micos

Tots els avis d'una noia N.O.R.M.A.L. 

Data de creació 22-11-2019 Última actualització 29-11-2019