La biblioteca del futur

Has pensat com seran les biblioteques d'aquí 100 anys? Potser trobem robots i pantalles gegants en comptes de bibliotecaris i prestatgeries o què et semblaria que tinguessin una piscina per llegir a remull...

Fes d'arquitecte i dibuixa com t'imagines que serà la biblioteca del futur. Deixa volar la imaginació!

Trobaràs una fitxa per dibuixar-la al portal Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Un cop tinguis fet el teu dibuix, pots dur-lo a la teva biblioteca i allà el penjarem perquè el vegin els altres nens i nenes. Si ho prefereixes ens el pots enviar escanejat a gsb.web@diba.cat i el publicarem al Gènius.

Envia també una felicitació a la teva biblioteca. Imprimeix la postal o la carta i escriu el missatge que vols deixar a la biblioteca.

Ja comencen a arribar els primers dibuixos, postals i cartes, pots enviar els teus juntament amb amics de la teva biblioteca. A continuació et mostren com s'imaginen la biblioteca del futur nens de diferents biblioteques, a partir dels dibuixos que ens proposen. Recorda que tú també pots participar a través del teu centre.