Recursos per a famílies i professors per ajudar a explicar el coronavirus als infants Recursos per a famílies i professors per ajudar a explicar el coronavirus als infants

Resulta imprescindible parlar als infants sobre aquest virus, atès que hi ha moltíssima informació als mitjans de comunicació que pot generar sensació de por i impotència i, a més, poden no comprendre-ho tot i deixar que la seva imaginació els porti a escenaris terrorífics. Et recomanem una selecció de recursos que t'ajudaran a explicar la situació del coronavirus de manera adequada als infants i entenguin millor la malaltia que està canviant les nostres vides:

 

 
Autoria: Dalmaus
 

Sóc el Planeta Terra i tinc un refredat molt fort. Et necessito, necessito que m'ajudis a salvar-me i només hi ha una cosa que pots fer mi: Quedar-te a casa!!

 

 

 

 
 
Autoria: Elena Casadevall. Il·lustradora: Mireia Pons
 

Conte sobre el Coronavirus pels més petits de la casa per ajudar a entendre aquesta situació.

Pots descarregar-te el vídeo fent clic aquí

 

 

 

 

Conte: La Rosa contra el virus

Autoria: Mercedes Bermejo Boixareu, en col·laboració amb el Colegio Oficial de Psicología de Madrid i elCol·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 

Conte per explicar el Coronavirus i altres virus...

 

 

 

 

 

Autoria: Psicóloga Manuela Molina

Conte que ens explica com es propaga el virus Covid-19 i què podem fer per protegir-nos.

 

 

 

 

 
 
Publicat per la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedés al seu compte d'Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicat per UNICEF en castellà és una guia de com els pares poden explicar als seus fills tot el que està passant amb la malatia. 
 
 
 
 
Autoria: Faros la plataforma digital de promoció de la salut i el benestar infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) de Barcelona
 
Consells i recomanacions per a famílies i professors per ajudar a explicar el coronavirus als infants.

 

 

 
 
Es tracta d'una sèrie de recursos que aplega a la seva plana web FEDER que és la Federación española de enfermedades raras.
 
 
 

 

 

Ves a Gènius

Ves a famílies

Data de creació: 23/03/2020 Última actualització: 02/04/2020