Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

Saló del Manga de Barcelona 2015
Saló del Manga de Barcelona 2015

L'espai que acull la Fira

Mitjana (0 Vots)

Un any més, al Saló del Manga d'aquest any, es donaran cita els millors experts de manga ,que mostraran les últimes novetats i innovacions relacionades amb aquest tema.

Tindrà lloc entre els dies 29 d'octubre a l'1 de novembre, al recinte de Fira Barcelona Montjuïc (Palaus, 1, 2 i 4) i la Plaça Univers.

El cartell oficial , ha estat realitzat per primera vegada per una artista japonesa, la Konami Kanata. Una autora de manga molt estimada a casa nostra, pels còmics infantils La Abuela y su gato gordo, i El dulce hogar de Chi.

El segon cartell oficial del Saló, està protagonitzat per Super Mario Bros (amb motiu del seu 30è aniversari). 

En el Saló participaran destacats mangakas japonesos, i d'altres europeus, com les espanyoles Aurora García i Diana Fernández (que també tindran una exposició dedicada a les seves obres Kôsen: darrera del somni oriental).

Hi haurà un espai per a la gastronomia japonesa, que comptarà amb referents mundials de cuina macrobiòtica, com Mayumi Nishimura (que va ser durant 10 anys la cap de cuina de la cantant Madonna), i es portaran a terme una sèrie de tallers, com un de sushi decoratiu.

Les exposicions continuaran sent una de les activitats més atractives, des de la dedicada al shake (una beguda alcohòlica que s'obté de la fermentació de l'arròs), la de Manga en construcció, on podràs veure la relació especial que té Barcelona i Japó pel que fa a l'arquitectura, i la de Dragones de papel: entre oriente y occidente, que mostrarà les diferències i coincidències de les dues cultures.

Gaudiràs d'una maqueta inspirada en Tokio, que reprodueix algunes localitzacions característiques de la capital japonesa.

Com sempre, el Saló dedicarà un espai als més petits, on podran gaudir de moltes activitats, com pintura, maquillatge, manualitats i concursos. I d'altres espais on podràs veure les últimes novetats de videojocs, i podràs participar en molts tallers, com els d'ikebana (art floral), origami, i cal·ligrafia japonesa, entre d'altres.

A la Plaça Univers, hi haurà el famós concurs de Cosplay (disfresses i coreografia), l'Anime Song Contest, la celebració d'exhibicions de balls japonesos i asiàtics, d'arts marcials, i concerts de solistes i grups musicals.

Ja tens les teves entrades?

Font d'informació: FIcomic