Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

Saló del Manga (divuitena edició)
Saló del Manga (divuitena edició)

El cartell d'aquesta edició

Mitjana (0 Vots)

La XVIII edició del Saló del Manga tindrà lloc entre els dies 1 i 4 de novembre. El seu creixement provocarà que abandoni la Farga de L'Hospitalet i sigui la primera vegada que es faci al Pavelló 2 de la Fira de Barcelona.

Tallers de manga, jocs tradicionals asiàtics, un espai de videojocs, exposicions, projeccions i concursos formen el conjunt d'activitats que s'han preparat a l'entorn d'aquesta trobada pels amants del manga.

En referència al món del videojoc Nintendo mostrarà títols d'una nova consola: Wii U, que es llençarà properament. Es faran tornejos per trobar els millors jugadors de 3DS. La resta de marques també tindran els seus espais.

Hi haurà un invitat excepcional, es tracta de Hiroshi Matsuyama, president de Cyberconect2, estudi responsable de videojocs com Asura's Wrath, la trilogia Hack//G.U. o la saga Naruto Ultimate Ninja. Matsuyama realitzarà una original conferència.

Grans figures de la gastronomia japonesa faran tallers de cuina. Així  Ferran Adrià i Hiroyoshi Ishida faran una classe molt especial per reviure l'estància que l'exclusiu restaurant Mibu de Tokio va fer al  Bulli l'any  2003. D'aquella experiència surgí el manga Mibu - elBulli.

A l'escenari del Saló hi haurà destacades actuacions musicals : el grup japonés Loverin Tamburin, i els DJ: Dani Moreno, El Gallo Máximo i José AM de Máxima FM, emissora col·laboradora del Saló.

El Comité Organitzador del XVIII Saló del Manga ha escollit la il·lustració de la jove dibuixant Susana Broullón com Cartel del Certamen. S'ha valorat la qualitat gràfica i el dinamisme de la composició a l'hora de concedir aquest premi.

Font d'informació: Web de Ficòmic i Xarxa Municipal de Biblioteques