Avantatge del carnet

Grec Festival de Barcelona
Grec Festival de Barcelona

48a edició del festival d’estiu de Barcelona, que tancarà l’etapa de 8 anys, de Cesc Casadesús com a director. Referma i planteja l’essència del festival, de les arts escèniques, del talent Barcelona, homenatjant als mestres de la història del teatre.

Entre les propostes hi ha grans noms de l’escena internacional, imprescindibles del teatre, la dansa o el circ: Lola Arias, Angélica Liddell, Christiane Jatahy, Jan Lauwers, Krzysztof Warlikowski, William Forsythe, Johan le Guilhem o Hofesh Schechter que portaran els seus projectes al Teatre Lliure, el Mercat de les Flors o el Teatre Nacional de Catalunya.

I pes important dels artistes i companyies que fan marca Barcelona. Silvia Pérez Cruz, protagonitzarà la inauguració, basada en el seu últim disc, Toda la vida, un dia. Estarà tres dies a l’escenari del Teatre Grec envoltada d’amics que ha trobat durant la seva trajectòria i que l’han fet créixer: Natalia Lafourcade, Carmen Linares, Rocío Molina, Andrés Corchero, Pepe Habichuela, Rita Payés, Judit Neddermann o Salvador Sobral, entre d’altres

La programació, amb forta presència de directores internacionals de teatre, s’estén enguany al llarg de sis setmanes d’estiu. Del 26 de juny al 4 d’agost, el festival s’escampa per una cinquantena d’espais de Barcelona amb 81 espectacles i més de 50 activitats paral·leles.

informació dels descomptes https://www.barcelona.cat/grec/ca/descomptes

Adreça: Oficina Ciutadana de la Cultura (OCCU) Palau de la Virreina Rambla, 99 08002 Barcelona
Tel.: 933 161 000
Durada de l'oferta: Del 26 de juny al 4 d’agost del 2024
Àmbit: Espectacles
Municipi: Badalona