Guia de lectura

Petits pagesos : les fruites i hortalisses de l'hort a la cuina

Petits pagesos : les fruites i hortalisses de l'hort a la cuina

Les fruites i hortalisses són una part molt important de l'alimentació. Pots anar a les botigues a comprar-les o pots obtenir els productes del teu propi hort.

A continuació trobaràs alguns contes amb els que veuràs que els jardins i els horts poden ser molt divertits. També trobaràs algunes obres que t'ajudaran a crear el teu propi hort.

Mira la guia en pdf

Data de creació: 09/05/2016

Última actualització: 16/06/2016

A la cuina

 De la maceta a la cazuela
De la maceta a la cazuela
Boadilla del Monte : SM, cop. 2009

Sabies que les verdures t'aporten un munt de vitamines?  Descobreix un munt de plats en aquest llibre, molt fàcils de cuinar i amb diversió assegurada.

 El Racó de Penèlope
El Racó de Penèlope
Alapont, Pasqual  
Barcelona : Cruïlla, 2012

En Zinc Peris és un adolescent  que es trasllada de València a un poble del Perelló on els seus pares obren un restaurant. El cuiner del nou establiment conduirà en Zinc cap a la maduresa descobrint-li les veritats essencials de la vida.
 

 Mousse de manzana para las penas de amor
Mousse de manzana para las penas de amor
Janosch  
[Madrid] : Kókinos, 2003

Tigre i ós són dos dels més  entranyables i estimats personatges de Janosch. Aquest cop el petit tigre està trist però els seus amics preparen apats útils per alleugerir els mals i donar alegria i ganes de viure.

 La Cocina de Naneta
La Cocina de Naneta
Nob  
Madrid : Dibbuks, cop. 2014

L'àvia Naneta mai no es cansa de la cuina. Seguint-la aprendrem un munt de receptes exquisides elaborades amb molta senzillesa i una bona dosi d'humor. Un llibre inclassificable a mig camí entre el còmic i el receptari.

 Fricandó
Fricandó
Prats, Joan de Déu , Bru, Marta  
Barcelona : Barcanova, 2006

El senyor Bernat és cuiner i un apassionat de la seva professió. Té u nen i vol que sigui cuiner, però... haurà d'aprendre que amb els fills igual que amb la cuina tampoc val anar de pressa.

Tornar