Notícies

Descobreix tot el que pots viure a la biblioteca
Descobreix tot el que pots viure a la biblioteca

“Ja saps tot el que pots viure a la biblioteca?” Entre altres moltes opcions, podràs descobrir nous mons, divertir-te amb mil històries i aprendre coses súper interessants.

Apropa’t a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa Municipal de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i podràs fer tot això:

  • Trobar informació sobre tots els temes que estudies i t'interessen: animals, història, esports... A més, el personal de la biblioteca t'ajudarà a trobar tot allò que necessitis.
  • Emportar-te a casa fins a 30 documents, entre llibres, revistes i material audiovisual (21 en el cas dels bibliobusos) i tenir-los a casa durant 30 dies!
  • Aprendre gràcies als tallers organitzats per les biblioteques mentre passes una bona estona amb altres nens i nenes.
  • Divertir-te i participar en les activitats que es fan a les biblioteques: hores del conte, clubs de lectura, espectacles de titelles i moltes coses més!
  • Accedir a Internet mitjançant els ordinadors situats a la sala infantil perquè puguis buscar informació, jugar una estona...

I per poder gaudir de tot això només has de tenir el teu carnet de biblioteca, que es fa al moment i de forma totalment gratuïta! Perdràs aquesta gran oportunitat? Vine i descobreix un altre món!  

21/03/2017 13:06h