Notícies Notícies

Els més prestats a les biblioteques
Els més prestats a les biblioteques

Vols saber quins són els contes, llibres i còmics més llegits i els DVD més vistos a les nostres biblioteques de la Xarxa durant el primer trimestre del 2017? Doncs ja pots consultar el rànquing dels més prestats. 

Per exemple, entre els més petits de la casa (0-5 anys) els llibres més demanats han estat  “Els fantasmes no truquen a la porta" d’Eulàlia Canal, “Un llibre” d’Hervé Tullet i “El monstruo de colores” d’Anna Llenas. Entre els infants de 6 a 9 anys, “Arriba el Sr. Flat!” de Jaume Copons desbanca de la primera posició a la tercera i la quarta entrega de les aventures de Geronimo Stilton.  En l'apartat de 10 a 12 anys, el llibre que més s'han emportat a casa els joves lectors ha estat “Vella escola” de Jeff Kinney. Les primeres posicions d'aquest grup estan totes ocupades per la sèrie Diari d'en Greg.

Pel que fa als còmics, dos volums del ninja "Naruto", de Mashahi Kishimoto, ocupen la primera i tercera posició, i en mig tenim a "Bola de drac" d'Akira Toriyama.

Finalment entre en les pel·lícules infantils més prestades a les biblioteques, hi trobem “Juan y Tolola”, “Zootropolis” i “El viaje de Arlo.

Si encara no has llegit aquests títols vés a les biblioteques per gaudir-los!  

 

24/04/2017 14:17h
Mitjana (0 Vots)