Notícies Notícies

Vinyetes sobre rodes al Saló del Còmic de Barcelona 2016
Vinyetes sobre rodes al Saló del Còmic de Barcelona 2016

El Saló Internacional del Còmic de Barcelona celebra aquest any la 34a edició, que tindrà lloc del 5 al 8 de maig a la Fira Barcelona Montjuïc, i que dedicarà la seva atenció als cotxes, motos i bicicletes al còmic. La mostra comptarà amb 200 originals de còmic i una vintena de vehicles reals, entre ells les motos amb les que han competit al París-Dakar Marc Coma, Nani Roma, Laia Sanz i Joan Porcar, donat que s'han publicat diversos còmics sobre aquest ral·li.

El certamen, organitzat per FICOMIC, comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacionals i estrangers, així com tallers de còmic, classes magistrals, presentacions de pel·lícules relacionades amb la historieta, conferències i per primer cop un espai amb diversos youtubers. Nintendo disposarà d'un gran espai on provar les seves últimes novetats com Zelda o Pokémon. A més, podreu veure en primera persona una rèplica de Moon Tug, la nau híbrida que tindrà un paper clau a "Independence Day: Contraataque", la seqüela de la mítica "Independence Day".

Amb el carnet de biblioteques , tindràs un descompte en adquirir les entrades d'un dia.

Trobaràs més informació al sabies que...? d'aquesta quinzena amb l'article sobre el Saló, un especial sobre les bafarades i el personatge destacat Francisco Ibáñez que ha fet 80 anys i estarà present al Saló.

03/05/2016 09:55h
Mitjana (0 Vots)