Notícies

Llegir Roald Dahl té premi
Llegir Roald Dahl té premi

Saps que "El gran amic gegant" de Roald Dahl arriba a la gran pantalla? Vols ser un dels primers en veure la pel·lícula que Steven Spielberg ha dirigit per commemorar el centenari del naixement d'aquest escriptor que ha fet somiar a grans i a petits del tot el món?

Si ets un bon lector i has llegit aquest fantàstic llibre respon a la pregunta que et fem en el portal infantil Gènius. Els 100 primers lectors que resolguin correctament la pregunta guanyaran una entrada doble per anar a la preestrena que es farà el proper 2 de juliol a les 12h al Cinema Cinesa Diagonal (c/Santa Fe de Nou Mèxic, s/n. Barcelona).

DeAPlaneta i les biblioteques de la Xarxa et convidem a gaudir de l'adaptació més esperada de l'any. I si encara no has llegit el llibre vés a la teva biblioteca a buscar-lo.

"El gran amic gegant" , escrita per Roald Dahl l'any 1982, és la història d'una nena òrfena que és segrestada per un gegant amable que, en comptes de menjar-se-la, es fa amic seu. Ara, el cineasta Steven Spielberg ha traslladat la història a la gran pantalla i l'actor Mark Rylance interpreta, amb l'ajuda d'efectes digitals, el gegant protagonista mentre que l'actriu britànica Ruby Barnhill dóna vida a la nena que es fa amiga seva.  

Els guanyadors del concurs rebreu un correu electrònic amb tota la informació abans del 30 de juny.
Molta sort i moltes gràcies a tots els participants!

10/06/2016 13:34h
Mitjana (0 Vots)