Detall de personatge - Gènius

Ruta de navegació

Personatge

31è Saló del Còmic
31è Saló del Còmic

Cartell de l'edició present

La XXXI edició del Saló del Còmic tindrà lloc entre els dies 11 i 14 d'abril de 2013. La trobaràs al Palau 8 de la Fira Barcelona Montjuïc. L'accés es farà per Avinguda Reina Maria Cristina. El recinte del té una amplitud de prop de 20.000 m2.

La diversitat defineix un Saló "pensat per satisfer tant a aficionats com a públic en general, de diverses edats i gustos, però a més un certamen on els professionals són els grans protagonistes".

És un Saló on els expositors ofereixen les últimes novetats de llançaments editorials i que té també la presència de coneguts autors i dibuixants com Jan, el personatge que destaquem.

Les activitats seran molt diverses. Hi haurà tallers de còmic, classes magistrals, presentacions de pel·lícules relacionades amb la historieta, conferències i espais de videojocs.

Dins del programa d'exposicions trobaràs una titulada L'humor no es retalla, on es mostraran còmics, tires i acudits gràfics sobre les retallades socials que estan marcant aquesta crisi.

Els aficionats als dels videojocs estan d'enhorabona, perquè Gears of War: Judgment no pensa perdre la cita del Saló del Còmic de Barcelona. D'aquesta manera i amb un entorn incomparable, Microsoft i Xbox 360 acostaran als fans de la saga totes les novetats de Judgment.

Trobaràs moltes recomanacions de còmic als següents enllaços:

Apartat de còmics.

Recomanacions especials amb motiu del Saló.

 

Font d'informació:

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació