Reportatge Tretzevents
Cuinant amb en Boris "Galetes de Nadal"
Imatge de l'article de la revista Tretzevents
Galetes de Nadal
Temps de preparació: 60 minuts.
Ingredients:
- Farina
- Mantega
- Suc de llimona
- Un rovell d'ou i
- Essència de vainilla
Comensals: 6 persones
Dividirem la preparació de les galetes en els següents intervals:
1-Barrejar la farina amb mantega
2-Afegir-hi el sucre, la vainilla i el suc de llimona
3-Deixar a la nevera 8 hores
4-Mentre t'esperes, pots inventar-te plantilles amb les figures que vulguis sobre cartolina
5-Fer una làmina pastant la pasta amb un corró. I tallar les figues
6-Posar les galetes en una safata de forn i pintar-les amb el rovell d'ou
7-Coure a 200 graus 25 o 30 minuts (ajuda d'adult)
8-Decorar amb suce glacé i encenalls de colors i de xocolata.
Aneu a l'especial de Nadal
Autora: Laura Miyashiro