Serveis

Reserva d'ordinadors

Reserva d'ordinadors

Per reservar un ordinador cal accedir a l'adreça d'Internet i +  i identificar-te tot introduint el número d'usuari que consta al teu carnet de la biblioteca i el PIN. 

Tot seguit, tindràs l'opció de fer una reserva nova o bé consultar-les que tens pendents i eliminar-ne alguna si ho desitges:
 


 

A l'hora de reservar una sessió, després de clicar "Fer noves reserves" has de seleccionar la biblioteca, l'àrea (Adults, Infantil o Espai Multimèdia), i el dia i l'hora que vols reservar. Clicant l'enllaç "Veure l'horari" visualitzaràs l'horari del servei Internet i + d'aquella àrea:
 


Finalment, has de seleccionar les caselles corresponents a  les hores lliures que vols reservar (un cop seleccionades queden marcades en verd)  i clicar el botó "Fer reserva".

 

Apareixerà una pantalla amb el resum de les dades de la reserva realitzada. Finalment, clica "Acceptar":

 

Consultar o eliminar reserves

Pots consultar les reserves que tens  pendents i eliminar-ne les que creguis convenients des de la pantalla inicial després de la validació al sistema.
Cal que seleccionis l'opció CONSULTAR/ELIMINAR reserves actuals.

 

 

Clicant damunt la icona “Eliminar reserva” el sistema mostrarà un missatge de confirmació:

Per finalitzar cal prémer el botó Sortir.

 

 

Per tal de validar-te correctament i accedir a les opcions d'usuari és recomanable l'ús de les darreres versions dels navegadors (Internet Explorer a partir de la versió 7.0, qualsevol versió de Mozilla o Netscape a partir de la versió 6), així com tenir:


- activades les galetes o cookies
- instal·lat algun plugin de Java (Java virtual machine)
- configurat el navegador perquè es puguin obrir finestres emergents o pop-ups

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei