Serveis

Informació local

Informació local

A la biblioteca pots trobar informació sobre la història i l'actualitat del teu municipi o del teu barri. També hi ha revistes i diaris locals per estar sempre al dia de tot allò que tens més a prop.

Part d'aquest fons de revistes i diaris locals que trobaràs a les biblioteques està també digitalizat. Les publicacions són de temàtica diversa i abasten un període històric que va des del segle XIX fins a finals del XX. 

Observacions

Biblioteca Central de Terrassa (bct) - Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

El Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac s’ha traslladat a la Biblioteca Central de Terrassa

Massis de Sant Llorenç del MuntEl CDPN disposa d'un fons bibliogràfic de 3.098 exemplars on hi podeu trobar documents en diferents formats com llibres, articles, estudis, mapes, audiovisuals de temàtica diversa: ciències naturals, història, etnologia, literatura, art, educació, excursionisme, recursos que ofereix el parc, etc.

Trobareu el fons del CDPN a la Biblioteca Central de Terrassa i també podeu consultar-lo al Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

 

Més informació: 

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei