Serveis

Internet i +

Internet i +

Les biblioteques municipals permeten accedir a Internet i a eines d'ofimàtica des dels ordinadors que trobaràs a les sales. Pots enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que realitzis (cal que abonis el preu públic corresponent vigent). Tens al teu abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, amb un límit de tres sessions diàries per biblioteca i un total de cinquanta sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per tant pots reservar fins a tres sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia. Pots iniciar la sessió reservada fins a deu minuts abans de l'hora en punt, també en cas que inicis una sessió sense reserva prèvia pots fer-ho fins a deu minuts abans de l'hora en punt, sempre i quan la següent hora consti com a lliure.

Per reservar fins a tres sessions d'Internet i + diàries per biblioteca, només cal que t'adrecis al personal de la biblioteca o accedeixis a aquest enllaç. Pots consultar també en línia el resum de la teva activitat al servei d'Internet i +.

 

Observacions

Biblioteques Públiques de Terrassa (bct xarxa) - Ordinadors amb lector de dni electrònic

terminals dniePer tal de fer els vostres tràmits amb DNI electrònic totes les biblioteques disposen d'un ordinador amb lector de DNI electrònic al teclat. Us recomanem que reserveu amb antel·lació aquest terminal del grup adults. Informació detallada per biblioteca a Terrassa:

  • a la Biblioteca Central de Terrassa (bct) és el terminal 7
  • a la Biblioteca Districte 2 (bd2) és el terminal 2
  • a la Biblioteca Districte 3 (bd3) és el terminal 5
  • a la Biblioteca Districte 4 (bd4) és el terminal 5
  • a la Biblioteca Districte 5 (bd5) és el terminal 3
  • a la Biblioteca Districte 6 (bd6) és el terminal 4

Més detalls del servei Internet i + a la bct xarxa.

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei